Yeni alınan Kasadan ses geliyor

Ya şöyle söyleyim normalde sakin çalışıyor. Oyunlara girince birden ses artıyor aşırı bir fan sesi gibi yani rahatsız edilecek derecede

Anlattığınıza göre CW ancak videoda sadece fan sesi duyuluyor. Fan sesi olmadığından eminseniz CW'dir. Tamir yerine değişim talep edebilirsiniz. CW sorununda tartışmasız değişim yapılıyor diye biliyorum. Çok rahatsız etmiyorsa uğraşmanıza gerek bile yok. Performansa etki etmez, sesten başka bir sorun çıkartmaz.

FPS yüksekken mi oluyor bu ses?
aynen öyle ağır oyunlara gırınce yavaş yavaş artıyor bu ses
Anlattığınıza göre CW ancak videoda sadece fan sesi duyuluyor. Fan sesi olmadığından eminseniz CW'dir. Tamir yerine değişim talep edebilirsiniz. CW sorununda tartışmasız değişim yapılıyor diye biliyorum. Çok rahatsız etmiyorsa uğraşmanıza gerek bile yok. Performansa etki etmez, sesten başka bir sorun çıkartmaz.
fan sesi gibi bide dediğim gibi normalde yok ağır oyunlarda oluyor

Yük altında en gürültülü çalışan donanım genelde PSU dur bana göre sesi kasanın yan kapağını açıp dinlemeniz lazım A4 kağıdı alın rulo yapın kulağınıza dayayın kasadaki donanımların dibine kadar yaklaştırın çalışan fanlara temas etmemeye dikkat edin yoksa balansı bozulur güzel bir ses daha eklenir kasanıza :D Rahatsız olduğunuz sesi siz bildiğiniz için rahatlıkla anlarsınız. Benim fikrim oyunlarda zaten kulaklık takıyoruz yük altına da başka türlü sokmak zor render falan uğraşmıyorsanız bence çok dert etmeyin memnunsanız. Yüksek sesli bir fan hava akımı gürültüsü gibi bir şey duydum sadece ben.
Ekran kartı fanlarının sesi olmadığından emin misin? CW daha çok tiz bir ötme sesine benzer.
Bencede ekran kartı fanları yüksek devirlerde çok deli ses çıkarıyor bana da öyle geldi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı