Yeni alınan Kasadan ses geliyor

Şeyi deneyebilirsin benim ekran kartımda ses çıkarıyor kasanın kapağını açıp ekran kartının plastik kısımlarından tuttum parmaklarımda baş parmağım altta işaret parmağım üstte olacak şekilde hafif sıktığımda ses kesiliyordu. Arkadaşımdada RX 580 var ondada ses çıkarıyordu bu şekilde kontrol edince kesilmişti. Fanlar oyun esnasında çok hızlı döndüğü için sanırım hafif bi titreşim yaptırıyor.

Şeyi deneyebilirsin benim ekran kartımda ses çıkarıyor kasanın kapağını açıp ekran kartının plastik kısımlarından tuttum parmaklarımda baş parmağım altta işaret parmağım üstte olacak şekilde hafif sıktığımda ses kesiliyordu. Arkadaşımdada RX 580 var ondada ses çıkarıyordu bu şekilde kontrol edince kesilmişti. Fanlar oyun esnasında çok hızlı döndüğü için sanırım hafif bi titreşim yaptırıyor.
plastik kısımları dediğiniz neresi oluyor

Sirkülayon sesi gibi geliyor coil whine videosu ekledim hemde sıfır kart değişimden geldi fakat ondada coil whine vardı. Cw performans etkilemeyebilir fakat cw girince kart derecesi 80 derece kadar çıkıyor ki asus strix modeli bu benchmarkta çıkmıyor euro trackta çok belli ediyor fps uçtuğu için
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam videoda mikrofona yansımayan başka bir ses duyuyorsanız bilmiyorum veya burada kulaklık kalitesi mi belli oluyor fakat ben gerçekten aşırı sesli çalışan fanlardan başka bir şey duyamadım.
Ben de aşırı sesli çalışan sesli fanlardan başka bir şey duymadım. Coil Whine sesi böyle olmaz. Hırıltılı bir ses olur zaten o. Burada aşırı hızlı dönen fandan kaynaklı bir rüzgar sesi geliyor adeta. Bu arada sistemin linkini atar mısın bakmak istiyorum parçalarına veyahut yaz.

Sirkülayon sesi gibi geliyor coil whine videosu ekledim hemde sıfır kart değişimden geldi fakat ondada coil whine vardı. Cw performans etkilemeyebilir fakat cw girince kart derecesi 80 derece kadar çıkıyor ki asus strix modeli bu benchmarkta çıkmıyor euro trackta çok belli ediyor fps uçtuğu için
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aynı model ekran kartı bende var. Bende de aynı sıkıntı mevcut Euro Truck girince kart böyle ağlıyor resmen 😂

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı