Yeni alınan laptop mavi ekran veriyor

797113

Femtopat
(Laptop marka ve modelim Monster TULPAR T5 V23.3.2) (Windows 11 Pro)

Merhaba laptopumu yeni aldım, driverlar ve yazılımsal olarak her şeyim güncel ancak oyun oynarken mavi ekran hatası alıyorum. Yardımcı olabilmeniz adına minidump dosyamı paylaştım: 061424-23343-01.zip

Dosya Ekleri

• WhatsApp Görsel 2024-06-14 saat 21.57.09_38134bf1.jpg
    WhatsApp Görsel 2024-06-14 saat 21.57.09_38134bf1.jpg
    110,9 KB · Görüntüleme: 66
Son düzenleme:
Konuya bakın hocam.

Intel Support asistant ile eksik sürücülerini güncelle. NVIDIA sürücünü güncelle. Wi-Fi ve ses sürücünü güncelle.

Konuya bakın hocam.

Bu konudaki kodlar her Monster için aynı değil, klavyeyi devre dışı bırakır uyumsuz ise.

Nereden desteğe ulaşabilirim? İnternetten baktığımda sadece telefon numarası görebildim. Sitede desteğe bağlanabileceğim bir yer var mı?

Sorun Monster ile özdeşlemiş kronik bir arıza diyelim. Cihazda bulunan tüm Monster yazılımlarını kaldırın. Çözülmezse yukarıda arkadaşın attığı çözümü uygulayın. Yine sonuç alamazsanız attığım linkten yardım talep edin, servise gönderin.

İş saatleri içinde ararsanız yardımcı olurlar.

Sorun Monster ile özdeşlemiş kronik bir arıza diyelim. Cihazda bulunan tüm Monster yazılımlarını kaldırın. Çözülmezse yukarıda arkadaşın attığı çözümü uygulayın. Yine sonuç alamazsanız attığım linkten yardım talep edin, servise gönderin.

İş saatleri içinde ararsanız yardımcı olurlar.

Monster'ın Control Center uygulamasının sürümünden kaynaklı olabileceğini gördüm başka bir konuda onu güncelleyip tekrar test edeceğim umarım ondan kaynaklıdır artı olarak Monster'a yazılı şekilde belirttim durumu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı