Yeni alınan M.2 SSD bağlı sistem açılıyor

DRAM'li hocam. Kioxia Exceria g2.

Dark'ın M.2 soğutucusunu da aldım. Uygulayıp montajladım. Oyunlarda kasa içinin en sıcak olduğu durumlarda 53 derecelerde duruyor. Dosya aktarırkende ne fazla 55'i görmüştü sanırım.

Dark'ın M.2 soğutucusunu da aldım. Uygulayıp montajladım. Oyunlarda kasa içinin en sıcak olduğu durumlarda 53 derecelerde duruyor. Dosya aktarırkende ne fazla 55'i görmüştü sanırım.

Format atın tekrar bakalım.

Yüklü olan oyunları ve ayarlarımı kaybetmeden formatlama mümkün mü?
Belgeler, Appdata ve oyunlarınızı eski diskinize atın sonra yeni aldığınız SSD'ye format atarsanız olur.
Ayarlar derken ne ayarı anlamadım. Yüklü uygulamaların ayarlarıysa bazilari belgeler veya Appdata'ya kaydeder. Bazıları da kayıt defterine kaydeder kayıt defterindekileri yedeklemek sıkıntılı iş.

Steam giriş bilgilerinden filan bahsetmiştim arkadaşımın hesabını kullanıyorumda tekrar ona bildirim vs gitsin istemiyorum.

Steam giriş bilgilerinden filan bahsetmiştim arkadaşımın hesabını kullanıyorumda tekrar ona bildirim vs gitsin istemiyorum.
Onlar kaydedilmez maalesef. Şifresini not alabilirsiniz biliyorsanız ama bildirim gider belki yine.

Klonlama pek iyi olmaz. Verilerinizi yedekleyip temiz format atın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…