Samet Celep
Decapat
Daha fazla
@Samet Celep Afterburner uygulamasından Fan yüzdesinin altındaki(sağ taraftaki) "Auto" yazısına bir kere basıp tike basın. En düşük devirde çalıştıracak. O yetecektir, olmazsa manuel olarak siz değişin.
Eki Görüntüle 2218985
@Samet Celep Afterburner uygulamasından Fan yüzdesinin altındaki(sağ taraftaki) "Auto" yazısına bir kere basıp tike basın. En düşük devirde çalıştıracak. O yetecektir, olmazsa manuel olarak siz değişin.
Eki Görüntüle 2218985
Tamam hocam. Sıcaklığa bakmak için bu arada Samsung Magician'dan Drive Details, sonra Drive Dashboard'a girin de sıcaklık yenilensin bakalım.53 de çalıştırıyorum hocam şimdi yüke soktum bakacağım.
Modelini maalesef bilmiyorum ama, 3 önde 1 arkada 2 üstte var iyi gibi duruyor. Mesh bir yapıysa güzel olur. Ama gözüme bir şey çarptı, PSU pek iyi değil dikkat etmenizi öneririm. Bu arada 53 fazla gibi 35-40 yeter gibi eğer düşerse sıcaklıklar.53 de çalıştırıyorum hocam şimdi yüke soktum bakacağım.
Bu arada kasanın hava soğutması iyi mi hocam?
Tamam hocam. Sıcaklığa bakmak için bu arada Samsung Magician'dan Drive Details, sonra Drive Dashboard'a girin de sıcaklık yenilensin bakalım.
Modelini maalesef bilmiyorum ama, 3 önde 1 arkada 2 üstte var iyi gibi duruyor. Mesh bir yapıysa güzel olur. Ama gözüme bir şey çarptı, PSU pek iyi değil dikkat etmenizi öneririm.
Tamam hocam. Sıcaklığa bakmak için bu arada Samsung Magician'dan Drive Details, sonra Drive Dashboard'a girin de sıcaklık yenilensin bakalım.
Modelini maalesef bilmiyorum ama, 3 önde 1 arkada 2 üstte var iyi gibi duruyor. Mesh bir yapıysa güzel olur. Ama gözüme bir şey çarptı, PSU pek iyi değil dikkat etmenizi öneririm. Bu arada 53 fazla gibi 35-40 yeter gibi eğer düşerse sıcaklıklar.
Hocam dediğim gibi 53 biraz fazla, 30 yüzdesine getirirseniz iyi olur. Hem fanlar düşük devirde döner ömrünü çok yemez. Fanlar dönmek için zaten, onun dışında bir sorun yok. Bir de SSD soğutucu almayı deneyebilirsiniz bir link atayım, 170 TL mi ne zaten işinize yararsa ne mutlu bana.Max 61 hocam.
Evet hocam farkındayım en kısa zamanda değiştireceğim. Boşta 48'e kadar düştü bu arada ekran kartı fanı hep böyle dönse sıkıntı çıkarır mı hocam?
Hocam dediğim gibi 53 biraz fazla, 30 yüzdesine getirirseniz iyi olur. Hem fanlar düşük devirde döner ömrünü çok yemez. Fanlar dönmek için zaten, onun dışında bir sorun yok. Bir de SSD soğutucu almayı deneyebilirsiniz bir link atayım, 120 TL mi ne zaten işinize yararsa ne mutlu bana.
Alt ve üst şekilde takılıyor dimi hocam.Hocam bu baya ince bir şey gibi ama. Ben de şüphelendiğim için alamamıştım
Eğer denemek isterseniz alabilirsiniz, onun dışında yüzde 30-35 fan devrinde kullansanız da sorun olmaz. Açmazsak SSD ısınıyor zaten![]()
Attığım soğutucudan bahsediyorsanız maalesef almadığım için bir bilgim yok. Ama pek zor olduğunu sanmıyorum.Alt ve üst şekilde takılıyor dimi hocam.
Soğutucu
Attığım soğutucudan bahsediyorsanız maalesef almadığım için bir bilgim yok. Ama pek zor olduğunu sanmıyorum.
Eki Görüntüle 2218992
Benimkinin boşluğu da böyle bu arada, ondan güvenememiştim
@Samet Celep bu arada, arada Afterburner'e bakın da fan kapandıysa açın SSD kavrulmasın. Boşta 30 fan devri yeterli. Oyuna girdiğinizde 30'da bırakmayın ama bu sefer ekran kartı ısınır. Yine o Auto'ya basıp tike basın otomatik ayarlasın.
![]()
Evet hocam bakıyorum bu arada sizdedemi hep dönüyor fan?
Soğutucu
Attığım soğutucudan bahsediyorsanız maalesef almadığım için bir bilgim yok. Ama pek zor olduğunu sanmıyorum.
Eki Görüntüle 2218992
Benimkinin boşluğu da böyle bu arada, ondan güvenememiştim
@Samet Celep bu arada, arada Afterburner'e bakın da fan kapandıysa açın SSD kavrulmasın. Boşta 30 fan devri yeterli. Oyuna girdiğinizde 30'da bırakmayın ama bu sefer ekran kartı ısınır. Yine o Auto'ya basıp tike basın otomatik ayarlasın.
![]()
Yani arada unutuyorum SSD oluyor 70 derece, hatırladıkça açıyorum.Evet hocam bakıyorum bu arada sizdedemi hep dönüyor fan?
Yine idare eder ya 80'den iyidirBoşta 47 derecede daha demin 59'du ideal gibi sanırsam![]()
İleride 5600'e falan geçerseniz hiçbir sorun kalmaz. Darboğaz işlemcinin ekran kartını besleyememesi gibi şeylerden kaynaklanıyor. Onu çözmez muhtemelen. Grafikleri ne kadar yükseğe alırsanız yük o kadar ekran kartına biner.Hocam bir de benim işlemcim R5 3600 Arada 3060la darboğaz yiyorum çok da olmasa sorun çözülür mü?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.