Yeni alınan M.2 SSD'ye Windows kurulamaz mı?

mrgreenbird

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Ben geçenlerde mavi ekran aldığım için, kasamı bir bilgisayarcıya götürdüm. Adam test etti işlemciyi, ekran kartını falan. Bunlarda bir sorun yok ama SSD sağlığı %98 olduğu için mavi ekran alıyorsun dedi. Bunun akabinde bende M.2 SSD aldım ve adama verdim. Birlikte sokete taktık Windows'u kurmaya başladık. Ama adam ne yaptıysa kuramadı hatta SSD'yi bozdu galiba. Sonra ben gidip SSD'yi değiştirdim yenisini getirdim. Başka bilgisayardan SSD'ye Windows'u kurdu, ve anakarta taktı. Ama bu sefer de bilgisayar mavi ekran verdi. Bana sonra dediler ki anakartın M.2 SSD soketi bozuk değiştirmek lazım. Ben inanmadım okey dedim aldım kasamı eve geldim. Şu an M.2 SSD'yi taktım ve görüyor bilgisayar, hatta içine dosya bile atabilirim oyun kurabilirim. Ama adam görmesiyle okuması aynı şey değil dedi. Ben bu M.2 SSD'ye Windows kuramaz mıyım?

Ekran görüntüsü 2024-08-20 142915.png

Ekran görüntüsü 2024-08-20 142952.png

Ssd Sağlığı %98 olduğu için mavi ekran almazsın. Bir çok nedeni olabilir. Evet Windows kurabilirsin. Ancak öncelikle Mavi ekranın sebebini çözmek gerek.

beyler şuan m2 ssd'ye oyun kurmayı denedim okuma arızası verdi yüklemedi.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-08-20 144224.png
    Ekran görüntüsü 2024-08-20 144224.png
    710,7 KB · Görüntüleme: 29
SSD sağlığı %98 olduğu için mavi ekran alıyorsun dedi bunu diyen adama zaten iş yaptırarak sen hata etmişsin, geçenlerde lastikçiye uğradım ilk defa gittiğim bir yer adam salaklacak herhalde beni abi bu aracın motoru atmosferik çok yağ yakar yağ ekleyelim dedi araç 1.5TSI halbuki :D

SSD sağlığı %98 olduğu için mavi ekran alıyorsun dedi bunu diyen adama zaten iş yaptırarak sen hata etmişsin, geçenlerde lastikçiye uğradım ilk defa gittiğim bir yer adam salaklacak herhalde beni abi bu aracın motoru atmosferik çok yağ yakar yağ ekleyelim dedi araç 1.5TSI halbuki :D
şuan yeni aldığım ssd'ye oyun indirmeye çalıştım ama yazma hatası verdi

Ssd Sağlığı %98 olduğu için mavi ekran almazsın. Bir çok nedeni olabilir. Evet Windows kurabilirsin. Ancak öncelikle Mavi ekranın sebebini çözmek gerek.
hocam ama şuan ssd'den yazma hatası aldım soketin bozuk olma ihtimali var mı? varsa bile o zaman neden görüyor.

SSD sağlığı 98 diye mavi ekran almazsın uydurmuş. Minidump dosyanı paylaşır isen sebebine bakarım. Bilgisayarcıya bir daha götürme derim.
hocam şimdide bu halde açılmıyo disk ne yapabilirim

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-08-20 145502.png
    Ekran görüntüsü 2024-08-20 145502.png
    275,4 KB · Görüntüleme: 23
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı