Yeni alınan oyuncu koltuğunda olan ağır koku nasıl geçer?

huseyin007w

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Yeni bir kumaş oyuncu koltuğu aldım, kaliteli bir markanın üst segment bir koltuğu sayılır. Yalnız koltukta ağır bir koku var. Çok pis değil ama sanırsam yeni üretilmiş kumaş kokusu. Bu beni çok rahatsız ediyor. 2 gündür camları açtım, koltuğu sildim ama geçmedi. Bunun için ne yapabilirim?

Koltuğun tüm kumaş yüzeyine (özellikle oturduğunuz, sırtınızı dayadığınız ve kolçak kısımlarına) ince bir tabaka halinde karbonat serpip balkona bırakın hocam, koku sorununuz çözülür.

Arkadaşlar merhaba. Yeni bir kumaş oyuncu koltuğu aldım, kaliteli bir markanın üst segment bir koltuğu sayılır. Yalnız koltukta ağır bir koku var. Çok pis değil ama sanırsam yeni üretilmiş kumaş kokusu. Bu beni çok rahatsız ediyor. 2 gündür camları açtım, koltuğu sildim ama geçmedi. Bunun için ne yapabilirim?
Zamanla gider

Bende aldığım da 1 ay boyunca gitmemişti sonra bunu aldım sıktım mis gibi.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20251010_032833_Amazon Shopping.jpg
    Screenshot_20251010_032833_Amazon Shopping.jpg
    68,3 KB · Görüntüleme: 38
Kumaşlar lazer ile kesiliyor yanıklar böyle kokulara sebebiyet verebiliyor.

Biraz zaman tanı koku kendiliğinden geçecektir.

Karbonat serpiştirsem emer mi kokuyu acaba. Ayrıyeten kokuyu bastırmak icin başka koku kullanmak istemiyorum. İkisi karışınca daha beter olmaz mi?

Koltuğun tüm kumaş yüzeyine (özellikle oturduğunuz, sırtınızı dayadığınız ve kolçak kısımlarına) ince bir tabaka halinde karbonat serpip balkona bırakın hocam, koku sorununuz çözülür.

Balkon yok evimde pencereleri açıp bıraksam olur mu?

Hocam koltuğa dediğiniz kibi karbonat serpistirdim dün. Bayağıdır serptim yani. 1 gun durdu ama koku halen devam ediyor. Kafayı yemek üzereyim. Koltuk sandalyesinde oturmaktan belim koptu.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı