Çok sağ olun hocam bir de yeni telefonlarda batarya 1 hafta falan optimize olduğu için sarjı hızlı gider diyorlar doğru mu?
Çok sağ olun hocam bir de yeni telefonlarda batarya 1 hafta falan optimize olduğu için sarjı hızlı gider diyorlar doğru mu?
Doğru, ayrıca birkaç kez tam şarj edip kapanana kadar kullanın. 4 saatlik 120 Hz kullanımı sonucu yeni bir cihaz için şarjının %64 azalması gayet iyi. İleride daha da artar bu süre.
Hocam ben bayağı telefon değiştirdim böyle bir şeyle karşılaşmadim aldığım her telefonun kullanım kılavuzuna baktım böyle bir şey yazmıyor muhtemelen senin dediğin eski bataryaya sahip telefonlar için yeni telefonlarda böyle bir olay yok.
Hocam kronik sorunları var telefonu güncel tut düzeltebilirler.
Hocam işte yeni çıktı daha beta gibi bir şey.
Benim tabletim POCO aynısı bende de vardı müşteri hizmetlerine yazdım 2 hafta sonra falan gelen güncellemeyle düzeldi şu anda oyun oynarken 7 8 saat gidiyor.
Kaç gün oldu. POCO telefonlar çabuk ısınır kronik sorunu var. Bataryası pek iyi değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.