Yeni alınan S24 FE kasıyor

DmrhnOzdmr

Centipat
Merhaba pazar günü S24 FE aldım Vatan'dan. Eve geldim kurulumunu yaptım, ilk başlarda çok ısındı şarjı hızlı bitti normaldir dedim yeni telefon kendini optimize ediyor ve bu sorun gitti fakat bazen hafif donmalar yaşıyorum. Kameraya girince video kısmı harika ama portre kısmı kamerayı döndürürken kasıyor fotoğraf kısmında da aynı sorun bir tık daha az var ve oyunları test ederken birkaç donma yaşadım; örneğin Brawl Stars oyundayken 120-100 FPS rahat verirken menüde 60 FPS'in altında takılıyor, bazı yerlere girdiğimde 1-2 saniye sonra giriyor FPS'i 30'a kadar düşürebiliyor. Vatan'a gittim fakat bir sorun yok dediler belki ben yeni telefon diye fazla taktım fakat gerçekten rahatsız ediyor bu arada almayı düşünen varsa tabii ki alsın harika bir cihaz fakat bu sorunlar benim moralimi bozuyor, yapmam gereken bir şey ya da başka bir şey varsa söylerseniz minnettar kalırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
hem bir yazılımcı olarak hem de s24 fe kullanıcısı olarak cevaplamak isterim. Öncelikle anlattığın değerler gayet normal. Geliştirici seçeneklerini aktif et ve yenileme hızını göster özelliğini aç. Parmağın ekranda değilken sol üstte sarı bir şekilde 60 yazacak ve parmağını ekrana getirdiğin de ise orada yeşil bir şekilde 120 yazacak. Telefonun yazılımı adaptif yenileme hızını uyguluyor aslında burada. harici fps değerlerine bakma dediğim gibi yenileme hızına bak. Yukarıda dediğim gibi 60 ve 120 yerine farklı sonuçlar yazıyorsa yada 120 e çıkmıyorsa telefonu hard reset ile sıfırlama işlemi yap. Eğer 60 ve 120 hz arasında git gel istemiyorsan benim gibi 120 hz e sabitleme kodları var adb ile ilgili. Araştırırsan bulabilirsin. Bulamazsan da bana dm ile haber ver. Telefonunu güle güle kullanman dileğiyle.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı