Yeni alınan Samsung Galaxy A32 telefonun şarjı hızlı bitiyor

ThomasShelby1

Hectopat
Katılım
18 Aralık 2020
Mesajlar
24
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Dün Teknosa'dan öğlen saatlerinde Samsung Galaxy A32 aldım. Telefon gayet iyi performans kamera vs ama anlamadığım bir şekilde şarjı hızlı azalıyor. Ne gibi bir sorunu olabilir?
 
İlk birkaç gün öyle olur. 4-5 kere batarya şarj-deşarj olduktan sonra toparlar.
Yine de arka planda çalışan gereksiz uygulamaları kapatmak, gereksiz konum servislerini ve bildirimleri kapatmak çözüm olabilir.
 
bende bu modeli alalı bi kaç gün oldu oyun oynamadığım halde sadece sosyal medyada takıldığım halde telefonda ısınma var gibi bi de benimde sanki şarj çabuk bitiyor internette 1.5-2 günü rahat çıkaranlar varmış ne kadar doğru bilmiyorum ısınma sizdede oluyo muydu bi de hala şarj çabuk bitiyor mu?
 
Bende bu modeli alalı birkaç gün oldu oyun oynamadığım halde sadece sosyal medyada takıldığım halde telefonda ısınma var gibi bir de benim de sanki şarj çabuk bitiyor internette 1.5-2 günü rahat çıkaranlar varmış ne kadar doğru bilmiyorum ısınma sizde de oluyor muydu bir de hala şarj çabuk bitiyor mu?

Sosyal medyada takılırken ısınma yok ama şarj sıkıntısı hala var sanırım gece saatlerinde telefondan dizi izliyorum yaklaşık 2 saat kadar, telefonun şarjı %100 iken alıyorum 2 saatlik bir süreden sonra şarj %60'a düşüyor (sadece dizi izleyerek) normal midir değil midir bende anlamadım doğrusu.
 

Geri
Yukarı