Yeni alınan sıfır cihaz klonlanmış IMEI çıktı

Hocam, elinizde fatura ve garanti varsa yetkili servise yollayarak durumu belirtin. Faturanızda seri numarası varsa zaten sorunsuz IMEI değişimi yaparlar. Sonuçta elinizde ürünü aldığınıza dair fatura var ve kaçak IMEI sizin sorununuz değil.

Eğer satıcıdan şüpheleniyor ve incelenmesini istiyorsanız da ticaret bakanlığına şikayette bulunmanızı tavsiye ederim. Başkalarınında başı yanmasın.

Hocam, elinizde fatura ve garanti varsa yetkili servise yollayarak durumu belirtin. Faturanızda seri numarası varsa zaten sorunsuz IMEI değişimi yaparlar. Sonuçta elinizde ürünü aldığınıza dair fatura var ve kaçak IMEI sizin sorununuz değil.

Eğer satıcıdan şüpheleniyor ve incelenmesini istiyorsanız da ticaret bakanlığına şikayette bulunmanızı tavsiye ederim. Başkalarınında başı yanmasın.
Hocam yetkili servisle be bayiyle gorustum musteri hizmetleri de dahil hicbir sekilde yardimci olmayip suçu saticiya atip saticiyla konusmam gerektigini soyluyorlar

Dosya Ekleri

• IMG_20250321_163617.jpg
    IMG_20250321_163617.jpg
    109,2 KB · Görüntüleme: 30
Bu fatura ile başvurduysanız THH gerekeni yapacaktır. Satıcı masraf ve zarardan kaçınmak için büyük ihtimalle gitmenizi istedi. IMEI dğeiştirtmeyle çözemeye çalışacaktır yeni cihaz vermek yerine. Büyük ihtimalle satıcının da ithalatçısıyla alakalı olabilir. Bazı ürünlerin sanırım kutularının üzerinde IMEI yazdığı için oradan kopyalıyorlar diye düşünüyorum. Ürünün kutusundan dahi çıkmasına gerek kalmıyor.

Bu fatura ile başvurduysanız THH gerekeni yapacaktır. Satıcı masraf ve zarardan kaçınmak için büyük ihtimalle gitmenizi istedi. IMEI dğeiştirtmeyle çözemeye çalışacaktır yeni cihaz vermek yerine. Büyük ihtimalle satıcının da ithalatçısıyla alakalı olabilir. Bazı ürünlerin sanırım kutularının üzerinde IMEI yazdığı için oradan kopyalıyorlar diye düşünüyorum. Ürünün kutusundan dahi çıkmasına gerek kalmıyor.
Evet hocam kutusunda jelatini acilmadan uzerinde yaziyordu imei bende orda kontrol ettim dediginiz gibi cagiriyorki yeni imei atmak icin ama kabul etmedim thh ye bugun basvurdum nasil bir sonuc olur ne olur bilmiyorum daha 12 gunluk cihaz hic ugrasamam boyle seylerle mi de yardimci olmadi btkyida aradim olmadi saticida ucuz yollu cozme pesinde.

Bir faturada neden IMEI yazar ki? Bu işlem normal mi ben ilk kez görüyorum. Çok şüpheli.

THH işlem sonucunda hakkınızı alırsınız ama süreç biraz sürer hocam, bence CİMER'den veya ticaret bakanlığının kendi sitesinden durumu açıklayarak şikayet edin. Şikayete yazılı olarak saticijin vergi numarasını vs (fatura sol üst köşedeki bilgiler) eklemeyi unutmayın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı