Yeni alınan sistem, ekrana görüntü vermiyor

Arasvac

Femtopat
Daha fazla  
Bugün hazır sistemim elime ulaştı fakat iki farklı monitör ile de denedim, ekrana görüntü gelmiyor. Monitörlerimin sağlamlığından eminim. Hem HDMI hem display kablosu ile denedim sonuç hala hüsran. Anakartta VGA ışığı beyaz yanıyor. Tüm kabloları kontrol ettim hepsi bağlı. Sorun ne olabilir?

Gerçekten ilginç, umarım kargoya bahane bulmazlar da değişim kabul ederler.

Sistemi Tebilon'dan aldım. O siteden sistem alacak arkadaşlar en azından arayıp ekran kartının ayrı yollanmasını talep edebilirler. Ben mağdur oldum siz olmayın.

Reis bilgisayarına oyun yüklediysen biraz notlar söyliyebilir misin ben FiveM ve LoL icin soruyorum bu oyunları yüklediysen cevaplayabilir misin teşekkür ederim.

Reis bilgisayarına oyun yüklediysen biraz notlar söyliyebilir misin ben FiveM ve LoL icin soruyorum bu oyunları yüklediysen cevaplayabilir misin teşekkür ederim.
Merhaba, sistemi henüz kullanmadım. Tebilondan geri dönüş bekliyorum iade/değişim için

1750780783420.jpeg

1750780824834.png

Tebilon ile görüşme sağladık, bu şekilde kullanmamın bana bir problem yaşatmayacağını söylediler. Fakat ben yine de değişim talebinde bulundum. Değişim için pek istekli olduklarını söyleyemeyeceğim hala beklemedeyim. Sizce de değişim şart mı? Bir problem teşkil eder mi?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı