Çözüldü Yeni alınan sistemde hangi sürücüler güncellenmeli?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Faapie

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. 1 ay önce masaüstü bir PC aldım. BIOS ve ekran kartını normal güncelliyorum. Bunlar dışında neleri ve hangi sürücüleri güncellemem gerekir? Ve ayrıca BIOS ve ekran kartı dışındakileri Windows Update güncelliyor diye bir şey duydum, bu doğru mudur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Chipset falan anakart sitesinden güncelleniyor fakat buradan neleri güncellemem gerekir? şimdiden teşekkürler.
Bilinmeyen Aygıt'ın Cihaz Örneği Yolu'nu almamız gerekiyor. Bilinmeyen Aygıt'a çift tıklayın.
Daha sonra Ayrıntılar > Cihaz Örneği Yolu (Özelliğin içinde.) > Değer'i kopyalayın ve buraya atın.
Merhaba. 1 ay önce masaüstü bir PC aldım. BIOS ve ekran kartını normal güncelliyorum. Bunlar dışında neleri ve hangi sürücüleri güncellemem gerekir? Ve ayrıca BIOS ve ekran kartı dışındakileri Windows Update güncelliyor diye bir şey duydum, bu doğru mudur?
Bazen ekran kartını da Windows Update kuruyor. Ama size tavsiyem anakartın sitesinde en güncel sürücüleri indirmeniz. Update bazen eski sürüm kuruyor.

Chipset, ses sürücüleri, varsa DTS X, Wi-Fi, Ethernet gibi her şeyi güncelleyin. Windows Update sürücüleri sağlasa da mutlaka güncelleyin her yeni driver güncellemesi o donanım hakkında yeni özellikler sağlayabiliyor.

Son düzenleme:
Kendisi eski-yeni cihaz farketmeksizin güncelliyor/yüklüyor. Ama eksikler olabilir. Aygıt yöneticisini ekran görüntüsü alıp atar mısınız?

Kendisi eski-yeni cihaz farketmeksizin güncelliyor/yüklüyor. Ama eksikler olabilir. Aygıt yöneticisini ekran görüntüsü alıp atar mısınız?
Chipset falan anakart sitesinden güncelleniyor fakat buradan neleri güncellemem gerekir? şimdiden teşekkürler.

Dosya Ekleri

• 20250726_154242.jpg
    20250726_154242.jpg
    267,7 KB · Görüntüleme: 24
Bilinmeyen Aygıt'ın Cihaz Örneği Yolu'nu almamız gerekiyor. Bilinmeyen Aygıt'a çift tıklayın.
Daha sonra Ayrıntılar > Cihaz Örneği Yolu (Özelliğin içinde.) > Değer'i kopyalayın ve buraya atın.

Çözüm
Bilinmeyen aygıt'ın cihaz örneği Yolu'nu almamız gerekiyor. Bilinmeyen aygıt'a çift tıklayın.
Daha sonra ayrıntılar > cihaz örneği yolu (özelliğin içinde.) > değer'i kopyalayın ve buraya atın.

Hocam biraz geç oluyor ama chipseti güncelleyince kendi kendine yok oldu o.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı