Yeni alınan telefonda IMEI yok

Telefoncudan kutuda IMEI var ama telefonda yok *#06# yapınca sadece seri no çıkıyor.
Telefon Hakkında kısmından öğrenebilirsiniz. Büyük ihtimalle yurt dışı kayıtlı bir cihaz almışsınız. (IMEI Repair. Yasal olmayan kayıt.) Xiaomi’nin bazı modellerinde gözükmeyebiliyor.

Sıfır aldım daha doğrusu sıfır olduğunu söyledi satıcı.
Yurt dışı sıfır aldıysan kayıtlı değildir zaten.

Telefoncudan aldıysanız kaçak olabilir. Hangi model ve kaç TL'ye aldınız?

Xiaomi 9A 4000 TL faturası da var.

Kutudaki IMEI kayıtlı ama telefonda yok IMEI hat takıyorum çalışmıyor.

Büyük ihtimalle sıfır telefon adı altında kazıklandınız geçmiş olsun.

Ne yapabilirim sonuç da fatura var kutu var.

Aldığınız yeere gidip değişim ya da para iadesi yapabilirsiniz. Kabul etmezlerse THH'ye başvurmanız gerekecek onun haricinde yapabileceğiniz hiçbir şey yok aldığınız yer kazıklamış.

Aldığınız yeere gidip değişim ya da para iadesi yapabilirsiniz. Kabul etmezlerse THH'ye başvurmanız gerekecek onun haricinde yapabileceğiniz hiçbir şey yok aldığınız yer kazıklamış.

Bence de kazıklamış ben öyle düşünüyorum. Ama yine de telefoncunun günahını almak istemem.

Bence de kazıklamış ben öyle düşünüyorum. Ama yine de telefoncunun günahını almak istemem.
Tabi arkadaş gider konuşur hemen beni kazıklamışsınız demez tabi varsa öyle bişi anlaşılır zaten. telefonculara pek güvenim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…