Kolun imha edilmesi lazım bence.Kol elime şimdi geçti. Hepsiburada'nın kendisi satıyordu, ondan aldım. Fakat bu izler normal gelmedi; beyaz nokta hâlinde ve pütürlüler. Ayrıca hafif yakından bakınca tuşların üstünde de kılcal çizikler var. Normal midir?
Eki Görüntüle 2589755
Bir de bu kolların garantilerinin erken başlaması normal mi? Ben amazondan aldığımı iade etmiştim bi iki sorun çıktı diye onun 1.5 ay önce başlamıştı garantisi bunun da 3.5 ay önce başlamışBu izler kolu sıfır aldığımda da vardı, daha sonrasında bazı problemler nedeniyle servise göndermiştim, verdikleri değişim ürününde de var, normaldir. Eğer kolun fonksiyonlarında herhangi bir sıkıntı yoksa servise göndermeni tavsiye etmem. Çünkü yenilenmiş sıfır gibi başka bir kol gönderiyorlar, bana gönderdikleri değişim ürününün analoglarından çıt çıt ses geliyor. Benim kolumda öyle bir problem yoktu mesela. Uğraşmak istemediğim için tekrar göndermedim.
Fiyat farkı ondan oluyor internette böyle 300-400 lira fark olan kollarda garanti süresine bağlı olarak fiyatını değiştiriyorlar. Fabrikasyon hata olmadığı ve oyun deneyimini bozmadığı sürece sıkıntı olmaz bence bende de 2 ay geçmişti.Bir de bu kolların garantilerinin erken başlaması normal mi? Ben amazondan aldığımı iade etmiştim bi iki sorun çıktı diye onun 1.5 ay önce başlamıştı garantisi bunun da 3.5 ay önce başlamış
Bir de bu kolların garantilerinin erken başlaması normal mi? Ben amazondan aldığımı iade etmiştim bi iki sorun çıktı diye onun 1.5 ay önce başlamıştı garantisi bunun da 3.5 ay önce başlamış
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.