Yeni alınan Xeon E5450 işlemciyi taktıktan sonra bilgisayar açılmıyor

Kule tipi mi almamı istiyorsun ? Şu anki fandan farkı nedir ?
Bakır boruları olduğu için soğutmada daha iyidir kule tipi ben cooler master 612 v.2 kullanıyorum seneler önce almıştım fakat bu fiyata alacagını sanmıyorum bu size atacagım soğutucu 775 pini desteklediği yazıyor

Fakat kasama sığmaz dersen buda işini görür.

Bakır boruları olduğu için soğutmada daha iyidir kule tipi ben cooler master 612 v.2 kullanıyorum seneler önce almıştım fakat bu fiyata alacagını sanmıyorum bu size atacagım soğutucu 775 pini desteklediği yazıyor

Fakat kasama sığmaz dersen buda işini görür.

Bu nasıl ? Muhtemel orijinal İntel soğutucusu yetmiyor işlemci için. Başka markalara yöneleceğim. Dediğim gibi Max. 50 TL bütçem.

Bu nasıl ? Muhtemel orijinal İntel soğutucusu yetmiyor işlemci için. Başka markalara yöneleceğim. Dediğim gibi Max. 50 TL bütçem.
Ürün iyi fakat site sıkıntı ordan ürün alıpta 1 ay bekleyenler var forumda gördüğüm ama sen iletişimden numaralarına ulasıp arayıp stoğunu sorabilirsin bak bu attığım soğutucubunda yanında termal macun geliyor sanırım açıklamasında öyle yazıyor

Ürün iyi fakat site sıkıntı ordan ürün alıpta 1 ay bekleyenler var forumda gördüğüm ama sen iletişimden numaralarına ulasıp arayıp stoğunu sorabilirsin bak bu attığım soğutucubunda yanında termal macun geliyor sanırım açıklamasında öyle yazıyor

Soğutma bakımından hangisi iyidir sence ?

Soğutma bakımından hangisi iyidir sence ?
Senin attığın daha iyi olabilir çünkü soğutucu daha yüksek daha çok bileşen kullanılmış ama uzun süre bekleyebilirsin dediğim gibi nanodan alıpta böyle olan kişiler var hızlı olsun dersen attığıma bakabilirsin yada birazdaha araştırabişirsin.

Arkadaşlar kule tipi bir soğutucuya felan gerek yok yahu nereden çıkardınız?
İşlemcinin stok fanı yeter de artar, fazla bile. Gerek yok o türlü soğutuculara. Etrafınızda birinde varsa fazla 775 pin stok fan iş görür, yoksa internetten alın. Çok ucuzdur.
Termal macun alın ama ihmal etmeyin.

Arkadaşlar kule tipi bir soğutucuya felan gerek yok yahu nereden çıkardınız?
İşlemcinin stok fanı yeter de artar, fazla bile. Gerek yok o türlü soğutuculara. Etrafınızda birinde varsa fazla 775 pin stok fan iş görür, yoksa internetten alın. Çok ucuzdur.
Termal macun alın ama ihmal etmeyin.

Fazla olanı nereye takacağım ? Bir de önceden Q8200’de rahatlıkla çalışan fan yeterli performansı şimdi Q8200’ü takınca vermiyor. Yine kapanıyor. Bunların hepsi o kırık ayak yüzünden yerine tam oturmaması mı ? XIGMATEK işlemci fanı alabilirim belki.

Elbette daha iyisini alırsan daha iyi soğutur. Ancak bir yerden stok fan temin edebilirsen o da işini görür ucuza gelmiş olur.

Evet ayağın kırılmasından olabilir. O yüzden diyorum öcne dene, belki işlemci fanından değil. Büyük ihtimal ondan, ama sadece ihtimaller üzerinden gidip de boş yere işlemci fanı aldırmayalım şimdi.

Elbette daha iyisini alırsan daha iyi soğutur. Ancak bir yerden stok fan temin edebilirsen o da işini görür ucuza gelmiş olur.

Evet ayağın kırılmasından olabilir. O yüzden diyorum öcne dene, belki işlemci fanından değil. Büyük ihtimal ondan, ama sadece ihtimaller üzerinden gidip de boş yere işlemci fanı aldırmayalım şimdi.

Bence işlemci fanından. Zaten her şeyi denedim neredeyse. Bu arada stok fanı işlemcinin üstüne mi takacağım ? Stok fanı nereye takıyoruz ki ? Stok derken başka işlemci fanını mı diyorsun anlamadım.

Stok fan dediğimiz, işlemcinin kutusundan çıkan orijinal fanıdır. Intel işlemcilerinin fanı dandiktir ama kullanacağın işlemci için yeterli. Bu fanlardan etrafta bol bol bulabilirsin. Birisi sana ücretsiz verebilir ya da internette çok ucuz bir meblağa bulabilirsin. Elbette daha kalite bir soğutucu daha iyi soğutacaktır.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı