Yeni alınan Xiaomi Redmi Note 9 kaç saat şarjda kalmalı?

Keyfinize kalmış. İstediğiniz kadar tutabilirsiniz.

Tavsiyem %80'den fazla gerekmedikçe şarj etmemeniz. Yeni pilleri uzun süre şarjda tutmanıza gerek yok.

Ben de yeni aldım internette okuduğuma göre ilk alındığında yüzde 0'a kadar indirip sonra %100'e kadar şarj edin diyor. Şimdi 3'e indi şarja taktım 100'e kadar şarj edeceğim ondan sonraki günlerde %20 ile %90 arasında kullanacağım sizce mantıklı mı?

Ben de yeni aldım internette okuduğuma göre ilk alındığında yüzde 0'a kadar indirip sonra %100'e kadar şarj edin diyor. Şimdi 3'e indi şarja taktım 100'e kadar şarj edeceğim ondan sonraki günlerde %20 ile %90 arasında kullanacağım sizce mantıklı mı?
Bataryanın canını almak istedikçe %20’nin altına indirip öyle şarj edin. Çok mantıklı. Açıklaması bu ve birkaç konuda daha yapıldı. Hiçbir dayanağı olmadan 0’a indirin yazısını ciddiye alıyorsanız ne diyelim artık size.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı