Bugün yeni bir anakart aldım ve her şeyi düzgün taktığımdan eminim ama ekran kartına güç geliyor. Ama görüntü yok anakartın kendi VGA yerine takıyorum görüntü geliyor. Görüntü bağdaştırıcısına girdiğim zamanda Intel HD grafik olarak gözüküyor hiçbir şekilde ekran kartını okumuyor. Nasıl duzeltirim?
GPU-Z, ekran kartı ve grafik işlemciniz hakkında hayati bilgiler sağlamak için tasarlanmış hafif bir yardımcı sistem programıdır. BIOS sürümünü, API sürümlerini ve birçok teknik detayı edinmenize yarar.
GPU-Z, ekran kartı ve grafik işlemciniz hakkında hayati bilgiler sağlamak için tasarlanmış hafif bir yardımcı sistem programıdır. BIOS sürümünü, API sürümlerini ve birçok teknik detayı edinmenize yarar.
Ben anakartı yeni aldım bu yüzde CDsinde gerekli olan programları kurdum orada yanlış gormediysem Intel HD Graphics'de kuruldu. Onu kurup ekran kartı slotunu devre dışı bırakma ihtimali var midir.