RedStrawberry Hectopat Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 736 Çözümler 5 16 Ocak 2024 #1 Arkadaşıma aldığımız yeni işlemci ve anakart montajı sonrası sistem direkt BIOS'a atıyor. BIOS'ta ise boot yerinde diskler yok, sistem bilgisi kısmında SSD'ler gözüküyor. Sistem: 7500F. MSI Pro B650-S Wi-Fi. 32 GB RAM.
Arkadaşıma aldığımız yeni işlemci ve anakart montajı sonrası sistem direkt BIOS'a atıyor. BIOS'ta ise boot yerinde diskler yok, sistem bilgisi kısmında SSD'ler gözüküyor. Sistem: 7500F. MSI Pro B650-S Wi-Fi. 32 GB RAM.
Çözüm RedStrawberry 16 Ocak 2024 Inwinint dedi: BIOS ayarlarından Secure Boot = disabled ve SATA mode = AHCI yapmayı deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Olmadı Kendiliğinden düzeldi. BIOS'u sıfırladım. USB'den başlattı ve temiz kurulum yaptım. Sıkıntı yok. Teşekkürler.
Inwinint dedi: BIOS ayarlarından Secure Boot = disabled ve SATA mode = AHCI yapmayı deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Olmadı Kendiliğinden düzeldi. BIOS'u sıfırladım. USB'den başlattı ve temiz kurulum yaptım. Sıkıntı yok. Teşekkürler.
EveryFalling Decapat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 139 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2024 #2 Diskleri biçimlendirdiniz mi? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Ocak 2024 Artı 0 Eksi
KS KS RedStrawberry Hectopat Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 736 Çözümler 5 16 Ocak 2024 #3 EveryFalling dedi: Diskleri biçimlendirdiniz mi? Genişletmek için tıkla... Hayır biçimlendirmedik. Temiz kurulum yapacağız ama boot bölümü boş. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Ocak 2024 Artı 0 Eksi
EveryFalling dedi: Diskleri biçimlendirdiniz mi? Genişletmek için tıkla... Hayır biçimlendirmedik. Temiz kurulum yapacağız ama boot bölümü boş.
Inwinint Decapat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 172 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2024 #4 BIOS ayarlarından Secure Boot = disabled ve SATA mode = AHCI yapmayı deneyebilirsiniz. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Ocak 2024 Artı 0 Eksi
KS KS RedStrawberry Hectopat Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 736 Çözümler 5 16 Ocak 2024 #5 Inwinint dedi: BIOS ayarlarından Secure Boot = disabled ve SATA mode = AHCI yapmayı deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Olmadı Kendiliğinden düzeldi. BIOS'u sıfırladım. USB'den başlattı ve temiz kurulum yaptım. Sıkıntı yok. Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Ocak 2024 Artı 0 Eksi Çözüm
Inwinint dedi: BIOS ayarlarından Secure Boot = disabled ve SATA mode = AHCI yapmayı deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Olmadı Kendiliğinden düzeldi. BIOS'u sıfırladım. USB'den başlattı ve temiz kurulum yaptım. Sıkıntı yok. Teşekkürler.