Yeni animeler ne zaman?

Cid_Kagenou

Decapat
Makaleler
2
Şimdiki animelerin çoğu son bölümlere geldi. Haftaya bayağı bir anime bitiyor diye biliyorum. Yeni animeler ne zaman gelir?

Araştırdım fakat net bir tarih veren birilerini göremedim. (my anime list dışında)

Ocak ayı'nın ilk 2 haftası yeni seriler yayınlanmaya başlayacak. 2025 kış sezonu diyebiliriz özetle. Bu sezonlar genel olarak 3 ay sürüyor. Kış, İlkbahar, Yaz ve Sonbahar toplam 4 sezon var. Hangi serilerin çıkacağını takip edebileceğiniz 1-2 tane site var. Bunları google da küçük bir araştırma yaparak bulabilirsiniz.

Şimdiki animelerin çoğu son bölümlere geldi. Haftaya bayağı bir anime bitiyor diye biliyorum. Yeni animeler ne zaman gelir?

Araştırdım fakat net bir tarih veren birilerini göremedim. (my anime list dışında)
Selamın aleyküm bu sitede hangi anime ne zaman çıkıyor var genelde buradan 1-2 gün sonra Türkçeye çeviriliyor.

Bahar'da Fire Force sezon 3 , kışta Sakamoto Days ve Dr. Stone yeni sezonu. 2025 fena olacak belli.

Eminence in Shadow çok güzel seri bende izlicem. Ama my dress up darling bana ters bir anime.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…