Çözüldü Yeni bağlanan TurkNet internet kopuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Yiğit Çil

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bugün TurkNet'e geçiş yaptım geldiler ve kabloyu çektiler bağladılar. Bağladıklarından beri 10 dakikada bir internet gidip geliyor, LAN ışığı sönüyor. Ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Güncel durum nedir? TurkNet sorun ile ilgilendi mi?

İlk kopma sorunu için aradım müşteri temsilcisine çok hızlı bağlanıyor arıza kaydı oluşturdular. 2 3 el League of Legends oynadım bir sıkıntı olmadı. Bu sabah kalktığımda yine bir kopma vardı ama şu an sıkıntı yok. Sosyal medya platformlarına giremiyordum onun için aradım onu da çözdüler. Ama internet kopmasından tam olarak emin değilim gerekirse bir daha arayacağım.
DSL mi fiber mi? DSL ise internet gittiğinde DSL gidiyor mu yoksa internet ışığı mı gidiyor?

Çok fazla anlamıyorum. Durumu fotoğrafla açıklayayım. İkinci fotoğrafta gördüğün üzere modem yeşilden kırmızıya döndü. İlk fotoğraftaki dönüştürücüde lan ışığı normalde yeşil yanıyor fakat 10dakikada bir sönüyor ve internet gidiyor.

WhatsApp Görsel 2025-11-11 saat 14.48.54_87f98dcd.jpg
WhatsApp Görsel 2025-11-11 saat 14.48.55_314960b8.jpg

Çok fazla anlamıyorum. Durumu fotoğrafla açıklayayım. İkinci fotoğrafta gördüğün üzere modem yeşilden kırmızıya döndü. İlk fotoğraftaki dönüştürücüde lan ışığı normalde yeşil yanıyor fakat 10dakikada bir sönüyor ve internet gidiyor.

Eki Görüntüle 2602273Eki Görüntüle 2602274

Küçük kutu üstünde ki los ışığı kırmızı yanmıyorsa PPPoE ile ilgili sorun vardır müşteri hizmetlerine durumu aktarın.

Aynı sorun Türk Telekom'da yaklaşık 1 yıldır devam ediyor. Müşteri temsilcileri hiçbir konuda yardımcı olmadı.

Güncel durum nedir? TurkNet sorun ile ilgilendi mi?

İlk kopma sorunu için aradım müşteri temsilcisine çok hızlı bağlanıyor arıza kaydı oluşturdular. 2 3 el League of Legends oynadım bir sıkıntı olmadı. Bu sabah kalktığımda yine bir kopma vardı ama şu an sıkıntı yok. Sosyal medya platformlarına giremiyordum onun için aradım onu da çözdüler. Ama internet kopmasından tam olarak emin değilim gerekirse bir daha arayacağım.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı