Yeni başlayan birisi haftanın 6 günü Full body yapabilir mi?

ArdaPolat2008

Picopat
Daha fazla  
Gitmeye bu cumartesi başladım ve bu pazar hariç her gün gidiyorum ve her gün aynı egzersizleri yapıyoruz hocam 1 ay boyunca böyle devam edeceksin diyor 6 gün gelebilir miyim dedim sorun olmaz dedi sizin de fikirlerinizi sormak istedim teşekkür ederim.

Sıkı ve düzgün bir full body programını haftanın üç günü yaparsanız, gayet iyi sonuçlar alabilirsiniz. Boş kalan iki güne de isteğe bağlı kardiyo ekleyebilirsiniz.

Ama hoca Türkiye ikinicisi yani bir bildiği vardır diye düşünüyorum.
Öncelikle şunu söyleyeyim, herkesin bilgisine ve görüşlerine saygım var. Kolay kolay kimseye yanlış biliyor da demem. Fakat mesleği spor yapmak olmayan, sağlık ve güzel görünen bir beden için spor yapan bireylerin, sporcular gibi antrenman yapmasını veya sporcular gibi yaşamaya çalışmasını doğru bulmuyorum. Tavsiyem internette çok fazla kaynak var. Özellikle ingilizce olarak çok fazla bilimsel makale var. Araştırma yaparak kendiniz için en doğrusunu bulmanız.

Hayır. Küçük kaslar 2 günde, büyük kaslar 3 günde iyileşir. İlk ay haftada 2 kere yap. Bu sırada proteinini almayı unutma.

Yaz ayındayım, vaktim boş oluyor ve spora ağırlık vermek istiyorum diyorsan; pazartesi, çarşamba ve cuma günleri bacak hariç tüm vücut çalışıp, cumartesileri de bacak günü yapabilirsin. Ağustos gibi de bölgesele geçebilirsin. Burada işin püf noktası şu, yeni başladığın için bu ilk ay çalışırken amacın kaslarını ısındırmak, bu yüzden fazla ağır çalışmana ve kendini zorlamana gerek yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı