Yeni başlayan birisi için anime önerisi

Makaleler
1
Naruto serisi ile Aot'yi izledim. Genelde hafta hafta yeni bölüm takip etmeyi sevmem o yüzden bitmiş animeler benim için daha iyi olur ama kaliteli ve devam eden serilere de bakabilirim. Her türe karşı açığım, görüntü kalitesini pek umursamam ve yaşım yettiği için +18 animeleri de önerebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Naruto serisi ile Aot'yi izledim. Genelde hafta hafta yeni bölüm takip etmeyi sevmem o yüzden bitmiş animeler benim için daha iyi olur ama kaliteli ve devam eden serilere de bakabilirim. Her türe karşı açığım, görüntü kalitesini pek umursamam ve yaşım yettiği için +18 animeleri de önerebilirsiniz.

Castevania, death march ve the misfit of demon Knight academy öneririm.

Beyblade öneririm ve One piece uzundur ama hikayesi bambaşkadır.

One piece serisi için çok olumlu yorum aldım. Başlamayı düşünüyorum ama uzun bir süremi çalar diye korkuyorum o yüzden onu yazın okullar kapanınca başlamayı düşünüyorum. Beyblade'i ise çocukken çok izlediğimi hatırlıyorum ama kalitesi nasıldır hiçbir fikrim yok en başından başlamaya değer mi?

Castevania, death march ve the misfit of demon Knight academy öneririm.

Not aldım teşekkür ederim.

One piece serisi için çok olumlu yorum aldım. Başlamayı düşünüyorum ama uzun bir süremi çalar diye korkuyorum o yüzden onu yazın okullar kapanınca başlamayı düşünüyorum. Beyblade'i ise çocukken çok izlediğimi hatırlıyorum ama kalitesi nasıldır hiçbir fikrim yok en başından başlamaya değer mi?

Beyblade için değer fakat 2.sezondan sonra Türkçe dublajı yok.

İlk castlevaniadan başlayın size önerim.

İlk castlevaniadan başlayın size önerim.

Muhtemelen öyle yapacağım. Daha önceden karşıma çıkmıştı ve sanat tasarımı olarak çok hoşuma gitmişti. Başka önerileriniz varsa alabilirim.

Beyblade için değer fakat 2.sezondan sonra Türkçe dublajı yok.

O benim için çok önemli değil zaten dublajdan çok alt yazıyı seviyorum. Aynı zamanda sizin de başka önerileriniz varsa alabilirim.

Hayatımda tek anime izledim o da Death Note. Soluksuz gitmişti açıkçası. Anime ile arası olmayan biri olarak Death Note’u çok severek izlediğim için önerebilirim sanırım gönül rahatlığıyla.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı