3 319361 Kilopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 3.411 Çözümler 22 3 Mayıs 2022 #11 Bitmedi ama sen güncele gelene kadar doyurur zaten. One Piece başla derim.
botstepz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 4.262 Makaleler 1 Çözümler 9 3 Mayıs 2022 #12 Önerileriniz için sağ olun şimdilik bu kadar yeter gibi. Bir de Tokyo ghoul ile Bleach'i çok duyuyorum sizce onlarda izlenmeye değer mi?
Önerileriniz için sağ olun şimdilik bu kadar yeter gibi. Bir de Tokyo ghoul ile Bleach'i çok duyuyorum sizce onlarda izlenmeye değer mi?
Griffith Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 269 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2022 #13 botstepz dedi: Önerileriniz için sağ olun şimdilik bu kadar yeter gibi. Bir de Tokyo ghoul ile Bleach'i çok duyuyorum sizce onlarda izlenmeye değer mi? Genişletmek için tıkla... İzlenir. Jojo serisi, Steins gate, Fullmetal alchemist Brotherhood, Kenpuu denki berserk bunlarda güzel animelerden.
botstepz dedi: Önerileriniz için sağ olun şimdilik bu kadar yeter gibi. Bir de Tokyo ghoul ile Bleach'i çok duyuyorum sizce onlarda izlenmeye değer mi? Genişletmek için tıkla... İzlenir. Jojo serisi, Steins gate, Fullmetal alchemist Brotherhood, Kenpuu denki berserk bunlarda güzel animelerden.
botstepz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 4.262 Makaleler 1 Çözümler 9 3 Mayıs 2022 #14 Griffith dedi: İzlenir. Jojo serisi, steins gate, fullmetal alchemist Brotherhood, kenpuu denki berserk bunlarda güzel animelerden. Genişletmek için tıkla... Öneriniz için sağ olun şu anlık bu kadar yetti gibi. Zaten önerilenlerin tamamını 1-2 senede anca izlerim gibi duruyor.
Griffith dedi: İzlenir. Jojo serisi, steins gate, fullmetal alchemist Brotherhood, kenpuu denki berserk bunlarda güzel animelerden. Genişletmek için tıkla... Öneriniz için sağ olun şu anlık bu kadar yetti gibi. Zaten önerilenlerin tamamını 1-2 senede anca izlerim gibi duruyor.