Yeni Başlayanlar İçin Kaykay Önerisi

hasangnf

Femtopat
Katılım
24 Ağustos 2020
Mesajlar
53
Evet arkadaşlar, kaykay kullanmayı öğrenmek istiyorum; yeni başlayacağım. Bu yüzden belki erken soğurum diye çok para da vermek istemiyorum. Önereceğiniz kaykayları link olarak bekliyorum ve yeni başlayan birisi olarak tavsiyeleriniz benim için önemli.

Baktıklarım:


 
Son düzenleyen: Moderatör:
Evet arkadaşlar, kaykay kullanmayı öğrenmek istiyorum; yeni başlayacağım. Bu yüzden belki erken soğurum diye çok para da vermek istemiyorum. Önereceğiniz kaykayları link olarak bekliyorum ve yeni başlayan birisi olarak tavsiyeleriniz benim için önemli.

Baktıklarım:



2. seçeneğe ben de baktım, iyi gibi duruyor. Alınır mı?
 
Biraz geç olacak ama biz bu attıklarına oyuncak kaykay diyoruz. Çok kolay kırılıyorlar ve ağırlıkları, dengeleri çok kötü. Profesyonel bir markanın Complete modellerinden almanı öneririm. Complete kaykaylar için fiyatlar şu an 600-1000 arası değişiyor. Ben 6 sene önce Element Complete almıştım 400TL'ye o'zamanlar ucuzdu. Yani anlayacağın bu işte amatör kaykay diye bir şey yok ama yeni başlayacağım 0'dan toplamak yerine gider Complete kaykay alırım dersin ama onu da profesyonel bir markadan alırsın. (Complete kaykayı hazır toplanmış bilgisayar kasaları gibi düşün tek tek almaktan daha ucuza geliyor)

Bak bu sitelerdeki markalara güvenebilirsin sağlam yapıyorlar ve işleri bu. (Her markanın tahtasının kendine özgü bir ağırlığı, dengesi, tasarımı var yani hangi tahtada rahat edeceğin tamamen kişisel bir mesele ve doğru kaykayı bulmak için mecburen deneme yanılma yolunu seçmelisin. Yani marka seçerken çok takılma ama ben şahsen Element, Habitat, Plan B ve Santa Cruz öneririm Bird House bulabilirsen oda güzel. Tahta ölçüsü içinde bir mağazaya gidip denemen gerek öyle bir şansın yoksa internette ayak numaralarına göre tahta ölçüsü şablonu var onlara bir göz at.

EDIT: NOIRE diye bir marka var oda gayet güzel ve profesyonel 2014 yılında kuruldu ve Türk Markası o yüzden ucuza bulabilirsin.
 
Ben de başlamayı düşünüyorum ama her zaman sürecek vaktim yok belki haftada bir ya da iki haftada bir o yüzden çok para vermek istemiyorum ucuzları(200-600TL) için çok dandik diyorlar eğer emin değilsen ve benim gibi çok vaktin yoksa iş görenler var. İlk önce istediğin kaykay türüne karar ver longboard dediğimiz klasik kaykaylardan biraz daha uzun ve tekerlekleri daha büyük daha hızlı giden bir kaykay türü. Klasik kaykay ise hem hqrkwwt yapmak için hem de vakit geçirmek içindir. Bildiğim kadarıyla böyle ucuz kaykaylarda kemik ve silikon tekerlek olarak bir ayrım var. Silikon almanı öneririm.
Altis Altis HT 250 Silikon Tekerli Performans - Morhipo bu benim bir arkadaşımda var yaklaşık bir yıldır sürüyor ve bana gayet iş gördüğünü söyledi ben de şimdilik bunu almayı düşünüyorum.
 
Konuyu hortlatıyorum. İşe giderken ki 2km yol için ve arada market alışverişi için hızlı, sağlam ve uygun fiyatlı bir kaykay lazım. Yardımcı olur musunuz?
 

Geri
Yukarı