Yeni bildirim sistemi bozuk mu?

Katılım
2 Haziran 2015
Mesajlar
14.195
Makaleler
110
Çözümler
120
Merhaba. Yeni bir bildirim sistemi gelmiş ancak benim pek hoşuma gitmedi. Ancak burayı aktif olarak kullananlar için güzel bir özelliğe benziyor.

Bir sorun var ki birkaç zamandır sinir etti beni. Bildirimlere bakmama rağmen uyarı kalıyor, bildirim ikonunda.

Bu yeni sistemi tamamen nasıl devre dışı bırakabilirim?
 
Bir forum sitesinde, kullanıcıların isteyeceği en son şey bildirimlerin gruplanması olur herhalde. İnsan bu gibi platformda her gelişme ve aktiviteyi görmek ister.

İlginç bir sistem, çözemedim ben. :D

Aşağıdaki yerde tiklerin işaretli olmadığından emin misiniz acaba?

https://www.technopat.net/sosyal/hesap/preferences#alerts

Eki Görüntüle 1113389

Bunun dışındaki sorunlar eklentinin yavaşlığı ve diğer şeylerden kaynaklanıyordur diye düşünüyorum. Yakın zamanda bir güncelleme gelse iyi olur.

Son kısmı tikli, özetlemeyi atlama.
 
Bizim yaptığımız bir güncelleme, değişiklik değil. Kullandığımız önemli bir eklentiye bu güncelleme geldi. Bildirim sisteminde de bir sorun olmaması gerekiyor.

Okunmamış mesajları görmemiz güzel aslında ama bu yıldız meselesi biraz karışık. Eğer eski haline dönecekse okunmamış mesajlar kısmı kalabilir mi :)
 
Hocam şu konumun en son mesajında bir çözüm yolu var.
 
Bildirimin/bildirimlerin iletildiği kısma giriş yaparak göz atarsak yahut da "Hepsini göster" ve "Sosyal seçenekleri" kısımlarının arasında bulunan "Okundu olarak işaretle" kısmına basarsak ilgili bildirimin/bildirimlerin uyarısı gidiyor.

Altı üstü iletilen bildirimleri kontrol etmek adına bu kadar uğraşmak biraz can sıkıcı. Bu düzeni, önceki düzene kıyasla beğenenler için isteğe bağlı bir seçenek olarak tutulabilme imkanı varsa tutulmasından yanayım.

Açıkçası ben de aradan onca saat geçmiş olmasına rağmen bir türlü alışamadım. Önceki tertipli ve sade biçime aşina olunca bu yenilik biraz göz yorucu geliyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı