Yeni bildirim sistemini beğendiniz mi?

Bildirim sistemini beğendiniz mi?

• Oy verenlerin toplamı
    80
  • Anket kapandı .
XenForo olması lazım site mimarisinin. Geliştiriciler bir şeyi değiştirirlerse otomatik bu mimariyi kullananlar otomatik değişiyor.
XenForo kullanan başka bir forumda hala eskisi gibi. XenForo'nun değiştirdiğini sanmıyorum.

Eklenti ile alakalıymış. Eğer imkan varsa değişmesi çok iyi olur.

Beğenmedim. 55 adet bildirimi okumak için 10 dakika mı verdim. Tamam, alışırım ancak alışsam bile kötü gözüktüğünü değiştirmez. Bir tuş eklensin, ona tıklayınca eski bildirim menüsüne geri dönebilelim. Daha yeni tamam da, sadece "açık mavi arka plan" eklemek 3-5 gün sürmemeli.

XenForo kullanan başka bir forumda hala eskisi gibi. XenForo'nun değiştirdiğini sanmıyorum.

Eklenti ile alakalıymış. Eğer imkan varsa değişmesi çok iyi olur.
Peki XenForo kullanan başka forumlarda karanlık tema değişti mi? Yoksa sadece TECHNOPAT üzerindeki siyah tema mı değişti?

Peki XenForo kullanan başka forumlarda karanlık tema değişti mi? Yoksa sadece TECHNOPAT üzerindeki siyah tema mı değişti?
Eski karanlık tema dediğin bu mu?

IMG_20210721_012946.jpg

Buraya göre daha gri.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı