Yeni bilgisayar alan birinin yapması gerekenler neler?

viaxxd

Yoctopat
Daha fazla  
İncehesap'tan yeni bilgisayar aldım. Geldiği zaman ilk ne yapmam gerekli? Bilgili bir kişi adım adım güzelce yazabilir mi rica etsem?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu üç video her şeyi anlatıyor

Bu üç video her şeyi anlatıyor.

Çok teşekkürler iyi sosyaller.

Sürücüleri kurun, sonra oyununuza geçersiniz. Sıfır alındıysa bir şey olacağını düşünmüyorum, isterseniz stres testi vs. yapabilirsiniz parçalara.

İncehesap'tan yeni bilgisayar aldım. Geldiği zaman ilk ne yapmam gerekli? Bilgili bir kişi adım adım güzelce yazabilir mi rica etsem?

İlk olarak BIOS güncel değilse güncelleyin. Daha sonra BIOS'tan XMP/EXPO açın. Ardından Windows kurulumuna başlayabilirsiniz.

Ekran kartı sürücüsünü kurun, diğer driverları kurun, windows güncellemesi gelirse yapın, ayrıca uygulamaları programları vb yükleyince, arka planda çalışan uygulamalar kısmından onları kapatın ve antivirüs programı kurmanızı hatta satın almanızı öneririm (kaspersky). Programlar yüklenince, Başlangıçta açılan uygulamaları kapatın. Winrar uygulaması elbet bir gün işinize yarar, özellikle oyunlarda yama vb. Konularda, onu indirin. Bios dan fan ayarlarını hızlandırın isteğinize göre.

Evet bu bayağı gerekli olacak bakım konusunda teşekkürler.

İlk olarak BIOS güncel değilse güncelleyin. Daha sonra BIOS'tan XMP/EXPO açın. Ardından Windows kurulumuna başlayabilirsiniz.

İncehesap tarafından Windows 11 Home + XMP BIOS güncellemesi yapılmakta deniyor bu konuda bir sorum daha olacak normalde Pro sürüm kullandım bu zamana kadar Windows 11 Home oyun performansı vs. konusunda sıkıntı yaratır mı?

Evet bu bayağı gerekli olacak bakım konusunda teşekkürler.

İncehesap tarafından Windows 11 Home + XMP BIOS güncellemesi yapılmakta deniyor bu konuda bir sorum daha olacak normalde Pro sürüm kullandım bu zamana kadar Windows 11 Home oyun performansı vs. konusunda sıkıntı yaratır mı?

O halde sadece sürücüleri kurmanız yeterli. İyi sistemlerde pek fark etmiyor. Zaten Home sürümü daha hafif. Herhangi bir performans sorunu yaşamazsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı