O olezya Femtopat Katılım 24 Aralık 2024 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2025 #1 Arkadaşlar selamlar. Yeni Gaming PC dizdim en son oynadığım oyun MT2 ve Wolfteam. Yeni oyunlar hakkında hiç fikrim yok, bana oyun önerir misiniz?
Arkadaşlar selamlar. Yeni Gaming PC dizdim en son oynadığım oyun MT2 ve Wolfteam. Yeni oyunlar hakkında hiç fikrim yok, bana oyun önerir misiniz?
Qwertyq Centipat Katılım 27 Temmuz 2024 Mesajlar 564 Çözümler 2 12 Ekim 2025 #2 Ne tarz oyunlar oynamak istiyorsun kral? Her türlü oyun var.
sanes Centipat Katılım 19 Haziran 2025 Mesajlar 2.940 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Molokini 12 Ekim 2025 #3 Hikayeli oyun seviyorsanız kesinlikle RDR2.
Emir YOL Hectopat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 260 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2025 #4 olezya dedi: Arkadaşlar selamlar. Yeni Gaming PC dizdim en son oynadığım oyun MT2 ve Wolfteam. Yeni oyunlar hakkında hiç fikrim yok, bana oyun önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... The Last of Us Part 1 aldım onu oynuyorum. Tavsiye ederim çok güzel ilerliyor.
olezya dedi: Arkadaşlar selamlar. Yeni Gaming PC dizdim en son oynadığım oyun MT2 ve Wolfteam. Yeni oyunlar hakkında hiç fikrim yok, bana oyun önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... The Last of Us Part 1 aldım onu oynuyorum. Tavsiye ederim çok güzel ilerliyor.
ArdaAhmet Decapat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 256 Çözümler 2 Yer Denizli 12 Ekim 2025 #5 Baldur's Gate 3, Elden Ring, Sekiro, Dark Souls serisi, Megabonk.
Michael_Kaiser Decapat Katılım 12 Haziran 2025 Mesajlar 6.157 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer VDNKh Daha fazla Sistem Özellikleri 4070 Tİ SUPER Game Rock Omniblack R5 7500F Biostar b650m x3d pro XPG Lancer Blade 16 GB Aigo Liquid DCS360 Zoko Amiral Raijintek Cratos RJ-0R30B00007 Philips Evnia 27M2N3501PA/00, ESPTiger Neon V2 - Moondrop Edition ND75 Mekanik klavye Sennheiser HD450 Cinsiyet Erkek Meslek Web Developer 12 Ekim 2025 #6 olezya dedi: Arkadaşlar selamlar. Yeni Gaming PC dizdim en son oynadığım oyun MT2 ve Wolfteam. Yeni oyunlar hakkında hiç fikrim yok, bana oyun önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Eğer oyun alabilirim veya crack indiririm dersen The last of us ve RDR gibi başyapıtları oyna önce (bence)
olezya dedi: Arkadaşlar selamlar. Yeni Gaming PC dizdim en son oynadığım oyun MT2 ve Wolfteam. Yeni oyunlar hakkında hiç fikrim yok, bana oyun önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Eğer oyun alabilirim veya crack indiririm dersen The last of us ve RDR gibi başyapıtları oyna önce (bence)
Erenn20za Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 339 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2025 #7 olezya dedi: Arkadaşlar selamlar. Yeni Gaming PC dizdim en son oynadığım oyun MT2 ve Wolfteam. Yeni oyunlar hakkında hiç fikrim yok, bana oyun önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam hangi tür oyun seviyor isen onu önerelim. Hikayeli oyun olarak Detroit öneririm.
olezya dedi: Arkadaşlar selamlar. Yeni Gaming PC dizdim en son oynadığım oyun MT2 ve Wolfteam. Yeni oyunlar hakkında hiç fikrim yok, bana oyun önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam hangi tür oyun seviyor isen onu önerelim. Hikayeli oyun olarak Detroit öneririm.
N Narvto Centipat Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2025 #8 God Of War kesinlikle öneririm daha sonrasında Ragnarök de alabilirsin devam oyunu
Burak Karabal Megapat İndirim Avcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Dizüstü Cerrahı Ekipman Ustası Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 11.367 Çözümler 57 12 Ekim 2025 #9 olezya dedi: Arkadaşlar selamlar. Yeni Gaming PC dizdim en son oynadığım oyun MT2 ve Wolfteam. Yeni oyunlar hakkında hiç fikrim yok, bana oyun önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hikayeli olarak Dying Light serisini öneririm. Kafana göre de rekabetçi oyunlar falan indirebilirsin Valorant ve CS2 gibi. Rocket League de severek oynadığım için öneririm.
olezya dedi: Arkadaşlar selamlar. Yeni Gaming PC dizdim en son oynadığım oyun MT2 ve Wolfteam. Yeni oyunlar hakkında hiç fikrim yok, bana oyun önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hikayeli olarak Dying Light serisini öneririm. Kafana göre de rekabetçi oyunlar falan indirebilirsin Valorant ve CS2 gibi. Rocket League de severek oynadığım için öneririm.
Işıklımışıklı Megapat Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 570 Çözümler 2 12 Ekim 2025 #10 Uzun süredir bilgisayar oyunu oynamadığın için souls-like türünü biraz ertele bence kafayı erkenden kırma
Uzun süredir bilgisayar oyunu oynamadığın için souls-like türünü biraz ertele bence kafayı erkenden kırma