Yeni bilgisayar alırken neye dikkat edilmeli?

TheWolf0801

Decapat
Daha fazla  
Merhaba ben yeni sistem alacağım tüm parçaları sıfır olarak almak istiyorum ama sıfır olduğunu nasıl anlıyıcam bilmiyorum. Veya başka neye dikkat etmeliyim bilmiyorum. Bana bilgi verirseniz sevinirim. Sistem:

Anakart: H610.
Ekran kartı: Gigabyte RTX 4060.
İşlemci: i5 12700.
RAM Crucial 16 GB DDR4.
SSD: Lexar mnvme 1 TB.
PSU: Deadcool 700W.

Nasil yani zaten sitelerden alirsan sifir ürün gelecek.

Merhaba ben yeni sistem alacağım tüm parçaları sıfır olarak almak istiyorum ama sıfır olduğunu nasıl anlıyıcam bilmiyorum. Veya başka neye dikkat etmeliyim bilmiyorum. Bana bilgi verirseniz sevinirim. Sistem:

Anakart: H610.
Ekran kartı: Gigabyte RTX 4060.
İşlemci: i5 12700.
RAM Crucial 16 GB DDR4.
SSD: Lexar mnvme 1 TB.
PSU: Deadcool 700W.
750w deadcool gibi giriş seviyesi bir psu almak yerine 650w kaliteli bir psu almayı tercih edin, sisteminiz 650w ile rahatça çalışacaktır. Haricinde 16gb rami 1x16 yerine 2x8 tercih ederseniz DDR4 için çok daha faydalı olacaktır, işlemciniz stok fanla rahatça çalışır fakat işlemciyi alırken TRAY veya MPK yazmamasına çok dikkat edin bu yazılar sadece işlemcinin gönderileceğini stok fanın gönderilmeyeceğini bildirir, Bütçe söylerseniz size hazır sistem önereceğim.

Nasil yani zaten sitelerden alirsan sifir ürün gelecek.
Yani belki kullanılmış ürün gönderdiler nasıl anlıyıcam?

Bütçe belirtirseniz sistem öneririz.
Ben Azerbaycan'da yaşıyorum o burda fiyatlar farklı olduğu için bence gerek yok. Bu sistem burda 1450 manat yani 29000tl

750W deadcool gibi giriş seviyesi bir PSU almak yerine 650W kaliteli bir PSU almayı tercih edin, sisteminiz 650W ile rahatça çalışacaktır. Haricinde 16 GB RAM'i 1x16 yerine 2x8 tercih ederseniz DDR4 için çok daha faydalı olacaktır, işlemciniz stok fanla rahatça çalışır fakat işlemciyi alırken TRAY veya MPK yazmamasına çok dikkat edin bu yazılar sadece işlemcinin gönderileceğini stok fanın gönderilmeyeceğini bildirir, bütçe söylerseniz size hazır sistem önereceğim.

RAM'i 2x8 olacak PSU'nu hangi firma önerirsiniz daha iyi olması için?

Yani belki kullanılmış ürün gönderdiler nasıl anlıyıcam?

Ben Azerbaycan'da yaşıyorum o burda fiyatlar farklı olduğu için bence gerek yok. Bu sistem burda 1450 manat yani 29000tl

RAM'i 2x8 olacak PSU'nu hangi firma önerirsiniz daha iyi olması için?
PSU markalarından pek anlamıyorum fakat deadcool'un giriş seviyesinde olduğunu biliyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı