Yeni bilgisayar topladım yeniden başlamıyor!

Benim başıma da buna benzer bişi gelmişti. Sistemi çalıştırdığımda herşey çalışıyordu ama görüntü gelmiyordu. Anakart'tan dedim ama sorun CPU'dan çıktı. Eminim seninki de CPU'dandır.

Keşkeee :) hevesle toplayıp sonu böyle olması çok sıktı canımı. İşin açığı iade etmekde istemiyorum bi daha aynı fiyatta toplamak zor olacak. İnşallah CPU dandır da kurtulurum şu işten.

Bilgisayarı yeniden başlatırken fanların çalışması normal.
Sistem gücünü kesmeden sistemi yeniden başlatır.
Kendi sistemimde de böyle oluyor.
Tekrar açılma süresi yok yalnız. Bir saatten fazla bekledim açılmadı. Daha önce hep dizüstü kullandım komple elektrik kesilip tekrar açılıyordu. Belkide olması gereken dediğin gibidir ama açılmıyor meret.

BIOS pilini söküp takmak yada yandaki switchten yapmak yeterliyse sıfırlamayıda yaptım. Sıfırlama diyince ne olduğunu anlayabiliyorum açıklaman için teşekkür ederim :) farklı kaynaklardan 2 kere win 8.1 bir kerede win 7 kurdum. İlk başta bende işletim sistemindenmi diye düşündüm ama HDD ve SSD yokken, yani işletim sistemi olmadan direk BIOS ile denediğimdede sonuç aynı oldu.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı