spedy_1230 Femtopat Katılım 24 Ocak 2025 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2025 #1 Arkadaşlar yeni bilgisayar aldım da Windows kuracağım. USB falan hazır. Bu ekran çıktı. Yardım eder misiniz? Dosya Ekleri IMG_20250310_233304.jpg 206,6 KB · Görüntüleme: 41 Son düzenleyen: Moderatör: 11 Mart 2025
Arkadaşlar yeni bilgisayar aldım da Windows kuracağım. USB falan hazır. Bu ekran çıktı. Yardım eder misiniz?
DaisakuKuze Hectopat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 2.951 Çözümler 43 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri R5 4600G RX 580 Cinsiyet Erkek 11 Mart 2025 #2 spedy_1230 dedi: Arkadaşlar yeni bilgisayar aldım da Windows kuracağım. USB falan hazır. Bu ekran çıktı. Yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... USB takıp boot menüsünden USB ile başlatıp kurulumu yapabilirsiniz hocam.
spedy_1230 dedi: Arkadaşlar yeni bilgisayar aldım da Windows kuracağım. USB falan hazır. Bu ekran çıktı. Yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... USB takıp boot menüsünden USB ile başlatıp kurulumu yapabilirsiniz hocam.
sansar.salvo Picopat Katılım 26 Ekim 2024 Mesajlar 208 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2025 #3 spedy_1230 dedi: Arkadaşlar yeni bilgisayar aldım da Windows kuracağım. USB falan hazır. Bu ekran çıktı. Yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Boot kısmından USB ile ilgili her şeyi en üste taşıyın ve kaydedip çıkın ardından kurulum ekranında kurulum yaptıktan sonra USB'yi çıkarıp BIOS'a girin USB'leri eski yerine çekin bir sıkıntı çıkarmasın.
spedy_1230 dedi: Arkadaşlar yeni bilgisayar aldım da Windows kuracağım. USB falan hazır. Bu ekran çıktı. Yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Boot kısmından USB ile ilgili her şeyi en üste taşıyın ve kaydedip çıkın ardından kurulum ekranında kurulum yaptıktan sonra USB'yi çıkarıp BIOS'a girin USB'leri eski yerine çekin bir sıkıntı çıkarmasın.