Yeni bilgisayarın Windows 10 kurulumu sonrasındaki ayarları

Dipperr

Hectopat
Driver güncelleştirmekten ve NVIDIA ayarlarından bahsetmiyorum. Bunların dışında bana FPS düşüşü sağlayacak olan, benim aklıma gelmeyen bir şey var mı diye merak ediyorum. Aklınıza gelen her şeyi söyleyebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunlar için Home sürümü önerilir ama sisteminizin durumuna göre herhangi bir FPS düşüklüğü yaşanmaz.

Eğer çok takıntılıysanız görselden kısarak devam edebilirsiniz.

XBox DVR kapatmanız gerekir. Windows updatelerini de kontrol etmeyi unutmayın.

Gizlilik ayarları, gereksiz uygulamaları kaldırmak, gereksiz hizmetleri devre dışı bırakmak
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videodaki adımları yaparken dikkatli ol istediğin şeyler çalışmıyabilir ve FR33THY'nin videolarına göz atabilirsin. Bunları yaparken dikkatli ol.

XBox DVR kapatmanız gerekir. Windows updatelerini de kontrol etmeyi unutmayın.

Teşekkürler.
Gizlilik ayarları, gereksiz uygulamaları kaldırmak, gereksiz hizmetleri devre dışı bırakmak
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
bu videodaki adımları yaparken dikkatli ol istediğin şeyler çalışmıyabilir ve FR33THY'nin videolarına göz atabilirsin. Bunları yaparken dikkatli ol.

Teşekkür ederim.

Adam her şeyi kapattı ya. Siz yaptınız mı bunları ? Ya da ben hangilerini yapmalıyım pek anlamadım.
Anladım , teşekkürler.

Yaptığı adımları takip ederken bazen bluetooth'u falan kapatıyor bluetooth'a gerek varsa kapatmayın. Gpedit.msc'den allow telemetry falan kapatıyor onu yapın bir adımda da open shell diye bir şey var onu indiriyor başlat menüsünü windows 7 gibi yapmak için ister yapın ister yapmayın (Open shell'i) lakin adımlarda windows update'i kapatıyor onu yapmayın.

Adam her şeyi kapattı ya. Siz yaptınız mı bunları ? Ya da ben hangilerini yapmalıyım pek anlamadım.

Anladım , teşekkürler.
Çoğunu yaptım. Sorun olmadı bazen ekran klavyesini falan siliyor gerek varsa silmeyin Not: Adımlarda System32'de gereksiz olan uygulamaları silebiliyor korkmayın bir şey olmaz lakin biraz dikkatli olun. Ve Sistem Geri yükleme yapın adımları yapmadan önce

Yaptığı adımları takip ederken bazen bluetooth'u falan kapatıyor bluetooth'a gerek varsa kapatmayın. Gpedit.msc'den allow telemetry falan kapatıyor onu yapın bir adımda da open shell diye bir şey var onu indiriyor başlat menüsünü windows 7 gibi yapmak için ister yapın ister yapmayın (Open shell'i) lakin adımlarda windows update'i kapatıyor onu yapmayın.

Çoğunu yaptım. Sorun olmadı bazen ekran klavyesini falan siliyor gerek varsa silmeyin Not: Adımlarda System32'de gereksiz olan uygulamaları silebiliyor korkmayın bir şey olmaz lakin biraz dikkatli olun. Ve Sistem Geri yükleme yapın adımları yapmadan önce
Tamam, teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı