İyi günler. Birkaç ay oldu yeni bir binaya taşındık hatta ilk taşınan 2 aileden biriyiz diyebilirim. Türk Telekom birkaç haftaya altyapı gelir dedi fiber 1000 Mbps bize internet ve telefon hattımızı dondurmamızı yoksa eski evden erişim sağlamamızı söylediler. Biz de orada oturmuyorduk kaç kez aradık muhatap bulamadık. Binada 8 numaralı daire 20 gün öbce almış, diğer bir kişi ise 24 numarada oturuyor o da almış. Port falan yok dememişler. Bize her seferinde boş port yok diyorlar ama bildiğim kadarıyla fiberde port sorunu yok. Binaya interneti getirenler, başka kişiler kimi aradıysak cevap alamadık. En son kızdım Digitürk, TurkNet veya Turkcell Superonline'a geçelim dedik bize onlar da port yok diyor. Türk Telekom portu açsın biz gelip kuralım diyor, bir zahmet ilgilenseler hemen hattımı iptal edip rakip firmaya geçerim.
Binada 8 numaradan interneti olduğunu öğrenip bizden sonra 24 numara 444'ü arıyor port yok demiyorlar, biz 10 kere 8 numarada var diye arayınca bize port yok diyorlar bir de sistemden 8 numarada internet var mı göremiyoruz diyorlar. Ben 8 numara yokken oturuyordum ve arıyordum muhatap bulamıyoruz. Bu nasıl sistem ben anlamadım kaç aydır mağduruz maalesef. En son Türk Telekom bölge müdürlüğü'ne gideceğiz o olacak dilekçe vermek için. Ailem sürekli çalışıyor, benim de üniversitede tez çalışmalarım oluyor dilekçe verecek vaktimiz yok maalesef ayrıca dilekçe vermeden açtırmış diğer iki kişi ilk açtıran da 444 ile görüşmüş. Bıktım yav bu işten Digitürk anında gelip uyduyu bağladı, bunlar var olan interneti altyapı yok yalanı ile bağlayamadı. Bir de dondurduğumuz halde cüzi bid ücret ödüyoruz. Caymayı da düşündüm ama hem ev telefonu da var hem de diğer firmalar altyapı olmadan kurmuyormuş var olsa bile yok diyorlar. Hepsi ortak çalışıyor anladığım kadarıyla.
Merhaba, altyapı artık gözüküyor. Bugün babamı Türk Telekom'dan aradılar. Cumartesi telefon, haftayada evde Sınırsız Fiber 1000 Mbps internet bağlanacak. 1 haftaya kalmaz kullanırsınız dediler. Sorun çözüldü gibi, konu kapatılabilir.