Yemezsiniz.Yaklaşık 1 ay önce arkadaşımın attığı dosyayı açtım scriptmiş dolayısıyla VAC ban yedim. Başka bir hesaptan Rust almayı düşünüyorum Script'e dahil her şeyi temizledim. Başka hesaba Rust alırsam VAC ban yer miyim?
Duzenledim hocam, kusura bakmayin.Sorun olmaz. Hesaptaki telefon numarasi yeni hesapta kullanilabilir.
"Hesap, VAC yasaklaması aldığı esnada hesapta bulunan telefon numaralarına kısıtlama uygulanmaz. Bu numaralar hemen diğer yeni hesaplarda kullanılabilir."
![]()
Steam Destek :: VAC yasaklaması aldım
help.steampowered.com
Aynı telefon numaraları olmaması gerekiyor hesapta.Yaklaşık 1 ay önce arkadaşımın attığı dosyayı açtım scriptmiş dolayısıyla VAC ban yedim. Başka bir hesaptan Rust almayı düşünüyorum Script'e dahil her şeyi temizledim. Başka hesaba Rust alırsam VAC ban yer miyim?
"Hesap, VAC yasaklaması aldığı esnada hesapta bulunan telefon numaralarına kısıtlama uygulanmaz. Bu numaralar hemen diğer yeni hesaplarda kullanılabilir."
Dosyaları tam temizlediğimden nasıl emin olacağım ? Ve dosyaları nerede sadece steam apps common damı var ?Dosyalari temizlediginizden eminseniz gerek yok. Modemi ise sifirlamaniz gerekmiyor. VAC yasaklamalarinin modemle veya IP adresiyle bir alakasi bulunmuyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.