Yeni bir sistem toplamak için doğru zaman ne zaman?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

crossmatch

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. Bilindiği üzere sosyalin en işlek yeri bu kategori. Bende bu aralar 2500 lira civarı bir sistem toplamayı düşünüyorum. Yaşım da baya olduğu için büyük ihtimal bir daha sistem toplamayla uğraşmam. Olsa olsa RAM ve disk kapasitesini artırabilirim. En uç belki ekran kartı yenilerim. Lakin aldığımız haberlere göre ağustos ayı içerisinde intelin yeni işlemci ailesi teşrif edeceklermiş. Amd HBM gibi atılımlar yaptı. Nvidia tarafında da görücez gibi. Bir de piyasadaki mevcut oyunlarda kesmeyip bu yıl ki E3'ün 2016 üzerine yoğunlaşması bir acaba bekle 2016 yılını der gibi. Hükümet de daha kurulmadı. Dolar da o tarafta belirsizliğini sürdürüyor. Yani var oğlu var. Benim gibi bu denli hassas (cimri) ayarlarda alışverişi keyif haline getiren arkadaşlarında yorumlarını bekliyorum . Özellikle E3'ün 2016 oyunlarını oynamayı düşündüğüm bir sistem toplamayı düşünüyorum. Beklemeye değer yenilikler geliyor mu donanım tarafında yoksa "Al gitsin hocam. Bekleyecek bir şey yok" diyenlerden misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Recep abiye katılıyorum. Skylake serisinin çıkmasını ve R9 300 serisinin tamamen raflarda olmasını bekleyebilirsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı