Yeni Call of Duty Oyunu İki Farklı Sürüme Sahip Olabilir

Gelecek demiyorum. Şimdiki zaman da yapsın tam yapsın. Sinematik aksiyon işini en iyi yapan oyun niye ondan vazgeçiyorlar ki?
Yahu arkadaşım hoşuna gitmiyorsa oynama. Call of Duty dediğin seri İkinci Dünya Savaş'ı ile var oldu. Kitleside çok büyük. İnsanlar saçma sapan uzay savaşları oynamak istemiyor. Tiger sürmek istiyor, Kar-98 kullanmak istiyor, MP-40 ile taramak istiyor.
 
Yahu arkadaşım hoşuna gitmiyorsa oynama. Call of Duty dediğin seri ikinci dünya savaş'ı ile var oldu. Kitleside çok büyük. İnsanlar saçma sapan uzay savaşları oynamak istemiyor. Tiger sürmek istiyor, KAR-98 kullanmak istiyor, MP-40 ile taramak istiyor.

Millet madem seviyor o zaman niye mw serisi en iyi seri? Geçmişte geçmiyor?
 
Millet madem seviyor o zaman niye mw serisi en iyi seri? Geçmişte geçmiyor?
MW serisinin en iyi olduğunu kim söylüyor. Call of Duty İkinci Dünya Savaş'ı ile kitle topladı MW ile patlama yaptı. Her sene MW mi yapacaklar? Senin için Activision ile görüşeceğim MW yapsınlar yoksa koskoca şirket ne bilir ki? Sakalın yok ki seni dinlesinler.
 
Mw serisinin en iyi olduğunu kim söylüyor. Call of Duty ikinci dünya savaş'ı ile kitle topladı mw ile patlama yaptı. Her sene mw mi yapacaklar? Senin için activision ile görüşeceğim mw yapsınlar yoksa koskoca şirket nebilir ki? Sakalın yok ki seni dinlesinler.

Kaç tane 2.dunya savaşı yaptılar? Yetmedi mi?
 
Kaç tane 2.dunya savaşı yaptılar? Yetmedi mi?
En son ikinci dünya savaşı temalı oyunu 2017'de yaptılar. Ondan önce ise 2008'de. Bu süre zarfında yeni oyuncu kitlesi oluştu ve bu kitle henüz bir ikinci dünya savaşı temalı COD serisi görmedi. Hali hazırda gelmesi beklenen ikinci dünya savaşı temalı oyun 2017'de yapılanın devamı. Emin ol Activision işini senden daha iyi biliyordur.
 
Call of Duty Black Ops Cold War'ı çok oynamak istiyordum nasip olmadı yenisi çıksın da oynayalım WWII efsaneydi.
 
En son ikinci dünya savaşı temalı oyunu 2017'de yaptılar. Ondan önce ise 2008'de. Bu süre zarfında yeni oyuncu kitlesi oluştu ve bu kitle henüz bir ikinci dünya savaşı temalı CoD serisi görmedi. Hali hazırda gelmesi beklenen ikinci dünya savaşı temalı oyun 2017'de yapılanın devamı. Emin ol activision işini senden daha iyi biliyordur.

Boş oyun. Online olmasa 1 kuruş vermem.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı