Hocam neden 16GB şart şuan ? Biraz aklıma takıldı açıkçası, 8GB niçin yetmiyor ? İleride bir tane daha 4x2 ram alırım diye düşünmüştüm. Yani mantıklı bir açıklaması nedir 16GB RAM'inHocam dual channel daha iyi çalışıp çalışmadığını bilmiyorum. Lakin iade Edip onu almanız daha mantıklı çünkü artık 16 GB şart ve ileride bu da yetmeyecek o yüzden bir 16 daha alacak RAM slotu olur. 4x4'te tüm slotları kaplarsınız.
Hocam ultra da yeni oyunlar 16 GB RAM istiyor. BF1 vb.Hocam neden 16GB şart şuan ? Biraz aklıma takıldı açıkçası, 8GB niçin yetmiyor ? İleride bir tane daha 4x2 ram alırım diye düşünmüştüm. Yani mantıklı bir açıklaması nedir 16GB RAM'in
4x4 RAM takınca bir problem mi oluyor ?
Bende babamla konuşmuştum biraz, ne gerek var diyor 8GB gayet yeterli ne işine yarıyacak 16GB RAM diyor. İllede 8GB yeterli diyor. Bende bir türlü anlatamadım derdimi.
Oğlum diim. Niye 8 GB RAM yetmez diim. Baba dii 16 GB RAM lazım.Babana aynen de ki baba o üç yıl önce idi artık oyuncu için 16GB olmazsa olmazdır de.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.