Yeni Çıkacak Ekran Kartları Beklenmeli mi?

Arkadaşlar yeni konu açmak istemedim msi gtx 1060 gaming x 6gb 1661 tl ye satılıyor alırsam fazla para ödemiş olurmuyum.Oyun için kullanacağım?Ekran kartları 5 6 ay düzelmez diyordu bir videoda panikteyim kusura bakmayın.

Hocam dual channel daha iyi çalışıp çalışmadığını bilmiyorum. Lakin iade Edip onu almanız daha mantıklı çünkü artık 16 GB şart ve ileride bu da yetmeyecek o yüzden bir 16 daha alacak RAM slotu olur. 4x4'te tüm slotları kaplarsınız.
Hocam neden 16GB şart şuan ? Biraz aklıma takıldı açıkçası, 8GB niçin yetmiyor ? İleride bir tane daha 4x2 ram alırım diye düşünmüştüm. Yani mantıklı bir açıklaması nedir 16GB RAM'in
4x4 RAM takınca bir problem mi oluyor ?

Hocam neden 16GB şart şuan ? Biraz aklıma takıldı açıkçası, 8GB niçin yetmiyor ? İleride bir tane daha 4x2 ram alırım diye düşünmüştüm. Yani mantıklı bir açıklaması nedir 16GB RAM'in
4x4 RAM takınca bir problem mi oluyor ?
Hocam ultra da yeni oyunlar 16 GB RAM istiyor. BF1 vb.

Bende babamla konuşmuştum biraz, ne gerek var diyor 8GB gayet yeterli ne işine yarıyacak 16GB RAM diyor. İllede 8GB yeterli diyor. Bende bir türlü anlatamadım derdimi.

Bende babamla konuşmuştum biraz, ne gerek var diyor 8GB gayet yeterli ne işine yarıyacak 16GB RAM diyor. İllede 8GB yeterli diyor. Bende bir türlü anlatamadım derdimi.

Babana aynen de ki baba o üç yıl önce idi artık oyuncu için 16GB olmazsa olmazdır de.

Biraz tartışma yaptım, uzay üssümü kuruyorsun, uzaya mı çıkıcaksın bununla diyor, bizim zamanımızda DDR1 RAM'ler vardı dedi. [emoji1] Vallahi iyi güldüm buna.
Neyse şaka bir yana sanırım cidden aldığım RAM'i iade edip 16GB RAM almam lazım.

Şimdi geldi RAM ve Anakartım Amazon'dan aldığım. Kullancağım bunları, sonradan ek alırım dedim kendime 4x4 16GB 3000MHz olur dedim.
Bir sıkıntı olmuyor değil mi 4x4 olunca? Yine sıkıntısız çalışıyor.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı