Yeni çıkacak olan GTX 1070 ile İ5 4460 uyar mı ?

Uyar ama İşlemcin Ekran Kartını besleyemez kardeşim yani istediğin performansı alamazsın

üstelik motherboard (anakart) modelini bilmeden bunu cevaplamak güç olur fakat motherboard ne olursa olsun i5 4460 k işlemcinin gtx 1070 i besleyeceğini sanmıyorum

Son düzenleme:
Güzel soru :D

Şimdiye kadar ekran kartı- işlemci uyumsuzluğundan kaynaklı sorun görmedim (darboğaz hariç). AMD işlemci ile nVidia ekran kartı yada intel işlemci ile AMD ekran kartı uyuyorsa senin dediğin konfigürasyonda da sorun olmaz. Fazla darboğaz olacağını da sanmıyorum.

Bu soruya bu video ile cevap vererek noktayı koyuyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu soruya bu video ile cevap vererek noktayı koyuyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu video güncelliğini yitirdi. Şuanda G3258 GTX 970'e bile darboğaz yapıyor.

@İnanç Can Verdiğin cevaptaki mantığı bir değerlendirelim.

GTX 970 grafik işlemcisi Dünya'nın en hızlı tek çekirdekli ekran kartı olan GTX TitanX'den daha eski bir kart.

Şimdi bu nasıl gibi kulaktan dolma mantıktır, lütfen bunu açıkla.

GTX 970 1300-1500 TL

GTX TitanX 4000-5000 TL

@İnanç Can Verdiğin cevaptaki mantığı bir değerlendirelim.

GTX 970 grafik işlemcisi Dünya'nın en hızlı tek çekirdekli ekran kartı olan GTX TitanX'den daha eski bir kart.

Şimdi bu nasıl gibi kulaktan dolma mantıktır, lütfen bunu açıkla.

GTX 970 1300-1500 TL

GTX TitanX 4000-5000 TL
Senin verdiğin cevapta ki mantığa bir bakalım. Çok fazla bakmaya gerek yok. Fiyatlarına göre sınıflandırma yapmışsın.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı