Yeni çıkan Mobile Coin hakkında ne düşünüyorsunuz?

sedat749

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar Google Play'de Mobile coin adlı bir uygulama gördüm bilenleriniz vardır. Tutar mı sizce Bitcoin gibi? Referans kodu veremiyorum site kuralllarını aykırı olmaması için. Bu treni bari kaçırmayalım :)

Merhaba arkadaşlar Google Play'de Mobile coin adlı bir uygulama gördüm bilenleriniz vardır. Tutar mı sizce Bitcoin gibi? Referans kodu veremiyorum site kuralllarını aykırı olmaması için. Bu treni bari kaçırmayalım :)
O iş sadece BitCoin'de olurdu birşey olmaz çok böyle uygulama var mesela Pi gibi hiçbirşey vermiyorlar reklamlardan para kazanıyorlar.
Değeri olursa belki 10 yıl sonra 10 TL-10 Dolar
Dahası yok

Sanmam, açık kaynak kodlu BTC ile herkes sanal parasını yapabiliyor. Dogecoin'in troll amacı ile oluşturulduğunu biliyoruz. Tutmaz bence.

Caizcoin'den sonra her şey normal geliyor hocam.
:D
O iş sadece BitCoin'de olurdu birşey olmaz çok böyle uygulama var mesela Pi gibi hiçbirşey vermiyorlar reklamlardan para kazanıyorlar.
Değeri olursa belki 10 yıl sonra 10 TL-10 Dolar
Dahası yok
Pi'yi ben kullanıyorum. Hiçbir reklam görmedim uygulamada. Bir umut bağlamadım Pi Coin'e ama ya tutarsa diye kullanıyorum : D

Uygulamayı indirim baktım. 4 saatte 0.25 mobile coin veriyor. 50 mobile coin ile 25TL lik google play gift card veriyor. Gift Card'a ihtiyacınız yoksa hiç uğraşmayın. Uygulama hiç gerçekçi durmuyor. Ben sildim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı