Lord Alastor Decapat Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 217 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2024 #1 T.C. Kimliğimin çipi çıktı ve ben bunu pazartesi günü değiştireceğim ama iki hafta sonraysa yurt dışına çıkacağım. Bu nedenle kimliğim yeni değişti diye havaalanında sorun olur mu?
T.C. Kimliğimin çipi çıktı ve ben bunu pazartesi günü değiştireceğim ama iki hafta sonraysa yurt dışına çıkacağım. Bu nedenle kimliğim yeni değişti diye havaalanında sorun olur mu?
Roiberic von Nische Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 410 Yer İstanbul 25 Mayıs 2024 #2 Kesin bir bilgim olmasa da sorun olmaz diye düşünüyorum. Artı 0 Eksi
KS KS Lord Alastor Decapat Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 217 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2024 #3 Roiberic von Nische dedi: Kesin bir bilgim olmasa da sorun olmaz diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Gece vakti saat 2 gibi akıl edip miles smiles müşteri hizmetlerini arayıp sormuştum, onlarda bir sorun teşkil etmeyeceğini söyledi. Artı 0 Eksi
Roiberic von Nische dedi: Kesin bir bilgim olmasa da sorun olmaz diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Gece vakti saat 2 gibi akıl edip miles smiles müşteri hizmetlerini arayıp sormuştum, onlarda bir sorun teşkil etmeyeceğini söyledi.