Yeni diske önemli dosyaları aktardiktan sonra format nasil atilir?

cancl7

Hectopat
Daha fazla  
Yeni bir M.2 SSD aldım. Gelince takacağım. Takmışken de format atayım komple PC'ye diyorum. Şu an HDD'te yüklü 140GB'lık aile fotografı videosu vs. var, ben bunları yeni M.2 SSD'ye aktarıp direkt HDD'yi çıkarmak istiyorum çünkü CrystalDiskInfo'dan baktıgımda sağlık durumu dikkat yazıyor, gerçekten de öyle. Artık oraya yüklü oyunlar çok kasmaya ve donmaya basladı yani HDD çöp oldu diyebilirim. Şu an kullandıgım SATA SSD'de Windows yüklü, oradaki her şeyi silip yeni M.2 SSD'ye Windows kurmak istiyorum bunları yaparken nasıl bir yol izlemeliyim yardım eder misiniz?

Format atmadan önce disk yönetimine girerek harddiskinizi 2 parçaya bölün ve böldüğünüz kısma sadece saklamak istediğiniz şeyleri ayırın disk yönetimine girmek için Windows+r yapıp diskmgmt.msc yazarak disk yönetimine girebilirsiniz sonrasında format atabilirsiniz.

İyi sosyaller.

Format atmadan önce disk yönetimine girerek harddiskinizi 2 parçaya bölün ve böldüğünüz kısma sadece saklamak istediğiniz şeyleri ayırın disk yönetimine girmek için Windows+r yapıp diskmgmt.msc yazarak disk yönetimine girebilirsiniz sonrasında format atabilirsiniz.

İyi sosyaller.
Hddyi komple iptal edicem.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı