hebevnejs
Hectopat
Daha fazla
Biliyorsunuz ki 1 hafta önce gündeme düştü. MEB yeni modeller üzerine yoğunlaşıyor dendi. Modeller şunlar,
3+1 modeli.
2+2 modeli.
Yaş temelli model.
Sizce mantıklı mı, uygulanır mı? Uygulanırsa da ne zamana bu modeli uygulamaya başlarlar?
Şahsen değiştirseler de uzun süreceğini düşünüyorum, hemen tak diye olacak şeyler değil bunlar. Kaç yıldır 4 yıllık sistemden devam ediliyor hadi değiştirelim deyip bir sonraki eğitim öğretim döneminde olmaz, yapmazlar diye düşünüyorum.
www.cnnturk.com
3+1 modeli.
2+2 modeli.
Yaş temelli model.
Sizce mantıklı mı, uygulanır mı? Uygulanırsa da ne zamana bu modeli uygulamaya başlarlar?
Şahsen değiştirseler de uzun süreceğini düşünüyorum, hemen tak diye olacak şeyler değil bunlar. Kaç yıldır 4 yıllık sistemden devam ediliyor hadi değiştirelim deyip bir sonraki eğitim öğretim döneminde olmaz, yapmazlar diye düşünüyorum.

LİSELERDE ZORUNLU EĞİTİM KISALIYOR MU? Lise 3 Yıla Mı Düşüyor? 3+1, 2+2 ve Yaş Modeli Nedir?
Lise zorunlu eğitim süresi, eğitim süresinde değişiklik haberleriyle gündeme geldi. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, liselerde zorunlu eğitim sistemine yönelik üç yeni modelin tartışıldığını açıkladı. 3+1 ve 2+2 sistemleri ile yaş modeli detayları sorgulanıyor. 2012den beri uygulanan 4+4+4...

Son düzenleyen: Moderatör: