eriminyo
Femtopat
Daha fazla
Ekran kartı sürücüsünü DDU ile silip en güncelini indirin. Ekran kartını çıkartmadan önce DDU ile sürücüyü silmedi mi? Çakışma yapabilir.Arkadaşıma ekran kartı verdim, 1660S. işlemcisi R5 1600 gibi bir şeydi, kendini sürekli yeniden başlatıyor PC ama ben kullanırken hiçbir şey yoktu. PSU'sundan kaynaklı olabilir mi? BST 500e modeli PSU'su var.
@815867 bilginiz var mı hocam?
Ekran kartı sürücüsünü DDU ile silip en güncelini indirin. Ekran kartını çıkartmadan önce DDU ile sürücüyü silmedi mi? Çakışma yapabilir.Arkadaşıma ekran kartı verdim, 1660S. işlemcisi R5 1600 gibi bir şeydi, kendini sürekli yeniden başlatıyor PC ama ben kullanırken hiçbir şey yoktu. PSU'sundan kaynaklı olabilir mi? BST 500e modeli PSU'su var.
Arkadaşıma ekran kartı verdim, 1660S. İşlemcisi R5 1600 gibi bir şeydi, kendini sürekli yeniden başlatıyor PC ama ben kullanırken hiçbir şey yoktu. PSU'sundan kaynaklı olabilir mi? Bst 500e modeli PSU'su var.
OCCT PSU testi yapabilir mi?Halletmiş onu ekran kartını aldığı anda.Yük altında sıkıntı oluyormuş boşta sorun yokmuş.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.