Çözüldü Yeni ekran kartı takılan sistem kendini yeniden başlatıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

eriminyo

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşıma ekran kartı verdim, 1660S. işlemcisi R5 1600 gibi bir şeydi, kendini sürekli yeniden başlatıyor PC ama ben kullanırken hiçbir şey yoktu. PSU'sundan kaynaklı olabilir mi? BST 500e modeli PSU'su var.

@815867 bilginiz var mı hocam?

Son düzenleme:
Çözüm
Arkadaşıma ekran kartı verdim, 1660S. işlemcisi R5 1600 gibi bir şeydi, kendini sürekli yeniden başlatıyor PC ama ben kullanırken hiçbir şey yoktu. PSU'sundan kaynaklı olabilir mi? BST 500e modeli PSU'su var.

Ekran kartı sürücüsünü DDU ile silip en güncelini indirin. Ekran kartını çıkartmadan önce DDU ile sürücüyü silmedi mi? Çakışma yapabilir.

Ekran kartı sürücüsünü DDU ile silip en güncelini indirin. Ekran kartını çıkartmadan önce DDU ile sürücüyü silmedi mi? Çakışma yapabilir.

Çözüm
Arkadaşıma ekran kartı verdim, 1660S. İşlemcisi R5 1600 gibi bir şeydi, kendini sürekli yeniden başlatıyor PC ama ben kullanırken hiçbir şey yoktu. PSU'sundan kaynaklı olabilir mi? Bst 500e modeli PSU'su var.

Eski ekran kartının sürücüleri kaldıysa arkadaşınızın eski sürücülerini kaldırmasını söyleyin.

DDU ile kaldırabilirsiniz.

Halletmiş onu ekran kartını aldığı anda.Yük altında sıkıntı oluyormuş boşta sorun yokmuş.
OCCT PSU testi yapabilir mi?
Sistem kapanabilir. 12V ve 5.5V kanallarını paylaşın.

Şu an DDU'ya kendim bakıyorum bir daha deneticem kendisi yaptıgını söyledi olmazsa dediginiz testi yaptıracağım.

Kendisi düzgün yapamamış ben baktım stress teste falan soktum şu an gayet normal teşekkür ederim hocamlar.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı