ahmettugra8
Hectopat
Daha fazla
Diskler sağlam görünüyor.buyrun hocam
Birde crystaldisk mark ile hız testi yapıp atar mısınız? Bu arada sordum da görmediniz sanırım valorant hangi diskte kurulu?buyrun hocam
Diskler sağlam görünüyor.
@ahmettugra8 bu hocamız ilgilensin sizinle. Cümleten iyi geceler.Birde crystaldisk mark ile hız testi yapıp atar mısınız?
Bir de CrystalDiskMark ile hız testi yapıp atar mısınız? Bu arada sordum da görmediniz sanırım Valorant hangi diskte kurulu?
O yazma hızı ne öyle? Disk marka model ne?
O yazma hızı ne öyle? Disk marka model ne?
Adata 500GB SSD hocam çok mu kötü M.2 falan değil.
Bence sorun diskte 50 mb/s hız ne demek hocam bi sorun var. Oyunu başka bir diskte test etme şansınız var mı?Adata 500GB SSD hocam çok mu kötü M.2 falan değil
Hocam ben bir de bir şey fark ettim denetim masasında Ethernet kablosunun alıcı gönderici MB vs yazıyor arkadaşlarımda gönder yazan yer 4MB oluyordu bende orası 16.0 ya da 32.0 KB yazıyor Ethernet kablosu ile mi ilgili acaba hocam.
Bence sorun diskte 50 mb/s hız ne demek hocam bir sorun var. Oyunu başka bir diskte test etme şansınız var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.