C cloex Hectopat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 829 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri İntel i3-3220 3.30GHz CPU GT 630M GPU 8GB DDR3 1333MHz RAM 320 GB HDD ve 128 GB SATA 3 SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Haziran 2024 #11 yigit9181 dedi: Bilgisayara giremediğim için bu işlemi yapamıyorum Genişletmek için tıkla... Neden giremiyorsun?
yigit9181 dedi: Bilgisayara giremediğim için bu işlemi yapamıyorum Genişletmek için tıkla... Neden giremiyorsun?
yigit9181 Picopat Katılım 10 Nisan 2024 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2024 #12 cloex dedi: Neden giremiyorsun? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarın işletim sistemi olmadığı için sadece kurulum ekranını görebiliyorum girmeye çalıştığımda ise disk bulunamadi hatasi aliyorum
cloex dedi: Neden giremiyorsun? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarın işletim sistemi olmadığı için sadece kurulum ekranını görebiliyorum girmeye çalıştığımda ise disk bulunamadi hatasi aliyorum
C cloex Hectopat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 829 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri İntel i3-3220 3.30GHz CPU GT 630M GPU 8GB DDR3 1333MHz RAM 320 GB HDD ve 128 GB SATA 3 SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Haziran 2024 #13 yigit9181 dedi: Bilgisayarın işletim sistemi olmadığı için sadece kurulum ekranını görebiliyorum girmeye çalıştığımda ise disk bulunamadi hatasi aliyorum Genişletmek için tıkla... USB ile kurabilirsin Windows 10'u.
yigit9181 dedi: Bilgisayarın işletim sistemi olmadığı için sadece kurulum ekranını görebiliyorum girmeye çalıştığımda ise disk bulunamadi hatasi aliyorum Genişletmek için tıkla... USB ile kurabilirsin Windows 10'u.
xblast16 Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2013 Mesajlar 1.635 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek PC 27 Haziran 2024 #14 Size şu an sağlam bir lazım. Elinizdeki flaş bellekteki Windows sorunlu sanırım.
yigit9181 Picopat Katılım 10 Nisan 2024 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2024 #15 cloex dedi: USB ile kurabilirsin Windows 10'u. Genişletmek için tıkla... Elimde zaten Windows setup'ı yüklü bir USB var
cloex dedi: USB ile kurabilirsin Windows 10'u. Genişletmek için tıkla... Elimde zaten Windows setup'ı yüklü bir USB var
C cloex Hectopat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 829 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri İntel i3-3220 3.30GHz CPU GT 630M GPU 8GB DDR3 1333MHz RAM 320 GB HDD ve 128 GB SATA 3 SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Haziran 2024 #16 yigit9181 dedi: Elimde zaten Windows setup'ı yüklü bir USB var Genişletmek için tıkla... O halde bu videoyu izle: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
yigit9181 dedi: Elimde zaten Windows setup'ı yüklü bir USB var Genişletmek için tıkla... O halde bu videoyu izle: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
yigit9181 Picopat Katılım 10 Nisan 2024 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2024 #17 xblast16 dedi: Size şu an sağlam bir lazım. Elinizdeki flaş bellekteki Windows sorunlu sanırım. Genişletmek için tıkla... Flash bellekteki setup'ı Windows'un kendi sitesinden yükledim YouTube'dan nasılsa aynı şekilde yaptım cloex dedi: O halde bu videoyu izle: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu dediklerinin zaten yaptım hocam elimde USB hazır
xblast16 dedi: Size şu an sağlam bir lazım. Elinizdeki flaş bellekteki Windows sorunlu sanırım. Genişletmek için tıkla... Flash bellekteki setup'ı Windows'un kendi sitesinden yükledim YouTube'dan nasılsa aynı şekilde yaptım cloex dedi: O halde bu videoyu izle: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu dediklerinin zaten yaptım hocam elimde USB hazır
C cloex Hectopat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 829 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri İntel i3-3220 3.30GHz CPU GT 630M GPU 8GB DDR3 1333MHz RAM 320 GB HDD ve 128 GB SATA 3 SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Haziran 2024 #18 yigit9181 dedi: USB hazır Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
yigit9181 dedi: USB hazır Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
yigit9181 Picopat Katılım 10 Nisan 2024 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2024 #19 cloex dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam 5:15 saniyedeki bölümde hata veriyor ve yeniden yüklememi istiyor
cloex dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam 5:15 saniyedeki bölümde hata veriyor ve yeniden yüklememi istiyor
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.764 Çözümler 580 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2024 #20 yigit9181 dedi: Hocam 5:15 saniyedeki bölümde hata veriyor ve yeniden yüklememi istiyor. Genişletmek için tıkla... Sağ altta 10 saniye sonra yeniden başlatılacak derken USB'yi çıkar dene.
yigit9181 dedi: Hocam 5:15 saniyedeki bölümde hata veriyor ve yeniden yüklememi istiyor. Genişletmek için tıkla... Sağ altta 10 saniye sonra yeniden başlatılacak derken USB'yi çıkar dene.