Yeni IPad'ler beklenmeli mi?

Leonidas02

Kilopat
Makaleler
4
Kız kardeşime üniversite icin tablet alacağız ancak onemli degisiklikler vs. olacak mi bilmedigimden sizlere danismak istedim. iPad Pro 11 inc dusunuyordum ekranin OLED olmasindan dolayi ancak bu kadar para vermisken birazcik daha verir yenileri bekleriz diye de dusunmuyor degilim. Hani bu tablet yapacagi isler icin fazla bile ancak dedigim gibi bu kadar verdikten sonra biraz daha versek dusuncesi var kafamda. Bilgisi olan arkadaşlar ne diyor? Dusunceniz nedir?
Simdiden teşekkür ederim.

Kız kardeşime üniversite icin tablet alacağız ancak onemli degisiklikler vs. olacak mi bilmedigimden sizlere danismak istedim. iPad Pro 11 inc dusunuyordum ekranin OLED olmasindan dolayi ancak bu kadar para vermisken birazcik daha verir yenileri bekleriz diye de dusunmuyor degilim. Hani bu tablet yapacagi isler icin fazla bile ancak dedigim gibi bu kadar verdikten sonra biraz daha versek dusuncesi var kafamda. Bilgisi olan arkadaşlar ne diyor? Dusunceniz nedir?

Lansmana az kaldı hocam. Pro modelleri için çip konusunda farklar olacak diyorlar. Bir kere alınsın en iyisi alınsın deninmesi tarafındaysanız bekleyin.

Büyük güncelleme yaptıkları için çok bir değişiklik olmaz muhtemelen.
Söylentiler arasında en önemlisi bence çift ön kamera olma ihtimali.
Onun dışında çerçeveler biraz daha ince olur, RAM artar, az bir performans farkı olur.
Büyük bir fırsat bulmadığınız sürece M5 iPad Pro'yu beklemenizi öneririm.

Profesyonel bir kullanım amacı yoksa ders not alma medya tüketimi yapılmasıysa amaç iPad yerine Tab S10 serisi daha mantıklı istedikleri işlemciyi koysunlar kullanamadığımız bir performans var ortada bunlara ek yapay zeka özelliklerinin olmaması büyük sıkıntı IPad'lerde. Önemsiz demeyin gerçekten kullanışlı ve fark yaratan bir şey. Kendim 3 senedir M1 iPad Air kullanıyorum cihaz 3.aldığı iOS sürümünde bariz şekilde yavaşladı buna ek cihazı zorlayacak bir rutinimde yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı