Yağız Ozan Hectopat Katılım 15 Temmuz 2014 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2014 #1 Arkadaşlar yeni ana kart, ekran kartı ve işlemci alacağım. Fakat elimdeki ram, güç kaynağı, kasa vs. parçaları değiştirmek istemiyorum. Ne yapmam gerekiyor ?
Arkadaşlar yeni ana kart, ekran kartı ve işlemci alacağım. Fakat elimdeki ram, güç kaynağı, kasa vs. parçaları değiştirmek istemiyorum. Ne yapmam gerekiyor ?
manytools Hectopat Katılım 5 Temmuz 2014 Mesajlar 219 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2014 #2 Ram inin ve güç kaynağının özelliklerini yazar mısın ?
C Cruzer Blade Hectopat Katılım 15 Temmuz 2014 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2014 #3 Ben de seninle aynı durumdayım. Bende kasa var ama güç kaynağını büyütmeliyim. Elinde ne kadar bir bütçe var? Bildirirsen yardımcı olunur...
Ben de seninle aynı durumdayım. Bende kasa var ama güç kaynağını büyütmeliyim. Elinde ne kadar bir bütçe var? Bildirirsen yardımcı olunur...
Yağız Ozan Hectopat Katılım 15 Temmuz 2014 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2014 #4 Nereden öğrenebilirim ? manytools dedi: Ram inin ve güç kaynağının özelliklerini yazar mısın ? Genişletmek için tıkla... Ram in güç kaynağını bilmiyorum nereden öğrenebilirim ?
Nereden öğrenebilirim ? manytools dedi: Ram inin ve güç kaynağının özelliklerini yazar mısın ? Genişletmek için tıkla... Ram in güç kaynağını bilmiyorum nereden öğrenebilirim ?
manytools Hectopat Katılım 5 Temmuz 2014 Mesajlar 219 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2014 #5 Aida 64 extreme yazılımı ile ram özelliklerinizi görebilirsiniz.
Yağız Ozan Hectopat Katılım 15 Temmuz 2014 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2014 #6 manytools dedi: Aida 64 extreme yazılımı ile ram özelliklerinizi görebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bakıyorum. manytools dedi: Aida 64 extreme yazılımı ile ram özelliklerinizi görebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Nereden bakacağım ?
manytools dedi: Aida 64 extreme yazılımı ile ram özelliklerinizi görebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bakıyorum. manytools dedi: Aida 64 extreme yazılımı ile ram özelliklerinizi görebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Nereden bakacağım ?
manytools Hectopat Katılım 5 Temmuz 2014 Mesajlar 219 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2014 #7 Programdan Anakart>SPD bu ekrandan bir ScreenShot alıp paylaşırsanız memnun olurum.
Yağız Ozan Hectopat Katılım 15 Temmuz 2014 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2014 #8 Sağdaki Resim manytools dedi: Programdan Anakart>SPD bu ekrandan bir ScreenShot alıp paylaşırsanız memnun olurum. Genişletmek için tıkla... Galiba 1.5 v
Sağdaki Resim manytools dedi: Programdan Anakart>SPD bu ekrandan bir ScreenShot alıp paylaşırsanız memnun olurum. Genişletmek için tıkla... Galiba 1.5 v
manytools Hectopat Katılım 5 Temmuz 2014 Mesajlar 219 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2014 #9 PSU nuzun gücünü görebilmek için kasanın kapağını açmanız gerekiyor.
Yağız Ozan Hectopat Katılım 15 Temmuz 2014 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2014 #10 manytools dedi: PSU nuzun gücünü görebilmek için kasanın kapağını açmanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Kasayı açınca tam olarak nerede yazıyor ?
manytools dedi: PSU nuzun gücünü görebilmek için kasanın kapağını açmanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Kasayı açınca tam olarak nerede yazıyor ?