Yeni işlemci, ekran kartı ve BIOS Update sonrası ekran gidip geliyor

Daha fazla  
Sonunda Ryzen 5 5600 ve RTX 4060 aldım fakat PC'yi ilk açtığımda Chrome Tab vb. şeyleri hareket ettiriken kastığını gördüm. Sonra arada bir siyah ekran gelmeye ve USB aygıtları algılamamaya başladı.
A320M-A Pro kullanıyorum ve BIOS olarak yanlışlıkla beta seçtim. Ne olur ne olmaz diye eski sürüme geçmeli miyim? Veya bu temassızlık BIOS Update sırasında olur mu?
BIOS versyonları:

Son düzenleme:

BIOS Update'yi beta olmayan sürüm yap sifirdan format at Windows şu an eski islemciye ekran kartına göre sürücüleri var ondan sonra düzelir.

Bu sisteme bu kartı alırken ne düşündün? O ekran kartı anakarttan daha büyük, PCB'ye zarar vermiş olabilirsin.

BIOS Update'yi yap sifirdan format at Windows şu an eski islemciye ekran kartına göre sürücüleri var ondan sonra düzelir.
aga hangi BIOS'u yüklemeliyim? yani 2023 yazan indirsem Ryzen 5 5600'ü destekler mi?

Bu sisteme bu kartı alırken ne düşündün? O ekran kartı anakarttan daha büyük, PCB'ye zarar vermiş olabilirsin.
aga özellikle uyumlu ve küçük olan bi kart seçtim.
Hem monte işlemini ben yapmadım Vatan Bilgisayar'ın servisi yaptı.

Sistem çok dengesiz. PSU'dan tut işlemci, anakart pek çok şey sorun çıkarıyor olabilir.

aga özellikle uyumlu ve küçük olan bi kart seçtim.
Hem monte işlemini ben yapmadım Vatan Bilgisayar'ın servisi yaptı.
Güzel ancak ekran kartı ağırlıktan o anakarta zarar verebilir, daha da kötüsü problemin bu bile olabilir. BIOS'u Beta'dan stabile çekip bir dene. Olmazsa Vatan'a geri götür ve bence kaliteli bir anakart al.

arkadaşlar parodn 4090 yazmışım 4060 olacak o
O zaman sorun yok. Beta'dan stabile çekmen yeterli.

aga oraya 4060 yazacaktım 4090 yazmışım kusura bakma

2023 olanı indirsem Ryzen 5 5600 ile sıkıntı yaratır mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…